Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de Març del 2019
PRECAMPANYA

Folgado crearà una regidoria per al polígon industrial

La candidata del PP a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, ha expressat que "des del PP volem que l'Ajuntament estiga físicament en el Mas del Jutge, amb una regidoria i un edifici amb sales de reunions, informació, retingues de Policia i un espai perquè es puga instal·lar un caixer automàtic en el polígon"

La candidata del PP a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, juntament amb la diputada nacional i cap de llista dels populars al Congrés dels Diputats, Belén Hoyo, s'han reunit amb empresaris de Torrent en un esmorzar de treball, en el polígon Mas del Jutge.
 

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Amparo Folgado ha expressat "la implicació total del Partit Popular amb els empresaris de Torrent, per a posar al polígon industrial i a les empreses de la nostra ciutat en el lloc que els correspon". Per a això, Folgado ha assumit les reivindicacions de l'Associació Empresarial de Torrent, i ha anunciat que "el meu govern municipal comptarà amb una regidoria dedicada a les empreses i al polígon industrial, on treballen 6.000 persones i existeixen 360 empreses".
 

A més, ha assenyalat que "des del PP volem que l'Ajuntament de Torrent estiga físicament en el Mas del Jutge, amb una regidoria i un edifici amb sales de reunions, informació de totes les empreses, retingues de Policia i oferirem un espai perquè es puga instal·lar un caixer automàtic en el polígon".
 

Folgado també ha assenyalat que "amb el regidor d'empresa, el polígon Mes del Jutge i la resta de polígons tindran veu en el Ple i comptaran amb pressupost municipal". A més, la candidata del PP ha afirmat que "gràcies a les propostes dels empresaris de Torrent, ens comprometem a tornar a oferir des de l'Ajuntament de Torrent, cursos de formació per a aprendre oficis que tinguen eixida professional en les mateixes empreses de la ciutat".
 

Per part seua, la candidata al Congrés dels Diputats, Belén Hoyo ha traslladat als empresaris de Torrent, les propostes de Pablo Casado per al govern d'Espanya. Compromisos com la baixada de l'impost de societats, l'eliminació de l'impost de donacions, successions, actes jurídics documentats o l'extensió de la tarifa plana per a autònoms a dos anys.
 

Amparo Folgado i Belén Hoyo, han estat acompanyades també per la candidata al Congrés dels Diputats i torrentina, Teresa García, així com del torrentí, José Francisco Gozalvo que forma part de la llista del PP al Senat. La candidata del PP a l'alcaldia de Torrent, continua així amb les reunions sectorials amb tota la societat torrentina, recollint proposades per al seu programa electoral i transmetent a la societat de Torrent, el projecte del Partit Popular per a Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.25.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.