Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 28 de Març del 2019
EDUCACIÓ

Obert el termini per a inscriure's a l'Escola de Pasqua

L'Espai Infantil Municipal i el CIJ també presenten una variada programació d'activitats per als mesos d'abril i maig

Els xiquets i xiquetes de Torrent, així com les i els joves, tenen una agenda carregada d'activitats divertides i educatives per a les pròximes dates. Una de les principals propostes és l'Escola de Pasqua organitzada pel departament d'Educació de l'Ajuntament de Torrent. Es tracta d'un programa dirigit a escolars d'infantil i primària (3 a 12 anys), i que tindrà lloc en el CEIP El Vaig moldre i el CEIP Federico Maicas, els dies 23, 24, 25 i 26 d'abril.

 

És una manera de conciliar la vida laboral amb la familiar en uns dies en què els xiquets i xiquetes estan de vacances en les seues respectives escoles, mentre que els seus familiars estan treballant. La iniciativa inclou activitats esportives, contacontes, tallers, jocs, a més de tots els materials necessaris. D'igual manera, els xiquets i xiquetes estaran acompanyats i supervisats per monitors especialitzats en tot moment. Les inscripcions poden realitzar-se fins al 15 d'abril o fins que s'acaben les places en el següent enllaç: http://bit.ly/2fvmupn
 

Espai Infantil Municipal
D'altra banda, l'Espai Infantil Municipal també ha obert la seua programació per als mesos d'abril i maig. Els més xicotets i xicotetes (3 a 9 anys) podran gaudir d'un programa que inclou jocs en anglés, lectura, dibuix, màgia, robòtica, musicoteràpia o pilates. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la web municipal de l'Ajuntament de Torrent, en la següent adreça: http://bit.ly/2tazgpk, o de manera presencial en el mateix Espai Infantil, Avinguda Olímpica, núm. 9.
 

CIJ
El Centre d'Informació Juvenil (CIJ) no deixarà que cap jove s'avorrisca aquestes Pasqües i ha planificat tallers gratuïts de personatges pispa, mini drons i màgia. A més, el centre ha presentat la programació per als pròxims mesos, on la creativitat és un dels elements clau. Els tallers són de narrativa i escriptura creativa, introducció al dibuix digital o dibuix de còmics. La sol·licitud de plaça pot presentar-se a partir del dimecres 3 d'abril. Tota la informació: http://bit.ly/2cp6xjx
 

Al mateix temps, el CIJ ja ha anunciat una de les activitats estrela i molt esperada, el campament d'estiu. Una setmana de convivència per a joves de 12 a 17 anys i amb activitats com paintball, piragüisme, paddle surf, ràfting, senderisme, escalada, tir amb arc i moltes més. La data del campament és del 7 al 13 de juliol a Alcalà del Xúquer (Albacete). Les places poden sol·licitar-se a partir del 8 d'abril.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.214.106.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.