Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Març del 2019
IGUALTAT ANIMAL

Les protectores de Torrent tornen a eixir al carrer

Les cinc associacions de defensa dels animals de la capital de l'Horta Sud s'han manifestat en favor dels drets dels animals i en contra de l'empresa que s'encarrega de la recollida dels animals abandonats

Diumenge passat 24 de març les cinc protectores de Torrent van tornar a eixir al carrer per a protestar contra l'empresa de recollida d'animals que opera a l'Ajuntament i en favor dels drets dels animals. Les cinc associacions critiquen que els gossos oposats o abandonats en la via pública hagen de traslladar-se fins a Vinaròs, on es troba la seu de l'empresa que s'encarrega de la recollida.
 

Però no solament això, sinó que l'enfrontament amb l'administració local també ve provocat per la "falta d'ajudes" a les protectores locals que es van comprometre a participar en el consell municipal de Benestar Animal. A més, afirmen que l'empresa encarregada de la recollida d'animals "és una gossera" i que "sacrifiquen" als gossos, a pesar que el plec de condicions per a la contracta el Consistori va imposar la clàusula de sacrifici zero.
 

El diàleg entre el col·lectiu animalista i l'Ajuntament està trencat des de fa mesos i les protectores torrentines han volgut eixir al carrer una vegada més, ja ho van fer en diverses ocasions al llarg del passat any. Aquestes associacions demanen un centre de recollida d'animals "digne, on no se sacrifiquen animals i es fomente l'adopció, cosa que actualment no es compleix". L'Ajuntament per part seua, afirma que "continua treballant per a la creació d'un centre de recollida d'animals abandonats al costat del consistori del cap i casal i que s'instal·larà en el terme municipal de Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.48.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.