Dissabte, 04 de Juliol del 2020

Actualitzada Divendres, 03 de Juliol del 2020 a les 16:57:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Març del 2019

Els usuaris dels sane canes segueixen sense servei de bosses

Des que l'Ajuntament traguera a concurs aquest servei els amos d'animals de companyia no tenen a la seua disposició, borses per a la recollida d'excrements de les seues mascotes

La nova empresa que ha sigut contractada per l'Ajuntament, després d'un concurs públic, que s'encarrega del manteniment dels nous "sanecanes" porta de cap als usuaris. Des de finals d'any els nous contenidors segueixen sense bosses, malgrat que les nombroses queixes presentades pels usuaris.

 

Segons les bases del concurs, l'empresa ha de reposar les borses de recollida d'excrement, cinc dies a la setmana així com netejar i buides aquestes "papereres". L'empresa adjudicatària s'embutxacarà durant tota la durada del contracte i les possibles pròrrogues que es realitzen per un import de 240.000 euros.
 

"Estem mesos sense poder fer ús d'aquests contenidors" es queixen els amos de gossos. "No entenem com l'Ajuntament s'agrada els diners en campanyes de conscienciació i no faciliten aquest servei de bosses per a la recollida d'excrements". Els amos de mascotes han d'acudir a botigues multi preu o supermercats per a fer apilament d'unes borses que des de finals del 2018 "no existeixen".
 

Des del mateix Ajuntament afirmen que "hem vist com algunes persones fan apilament de les bosses i deixen els contenidors buits, davant això nosaltres no podem fer res però reposar es reposen". "A més aquest és un servei de suport" recorden fonts municipals.
 

Mentre els usuaris no es creuen aquestes afirmacions, "he cridat a l'Ajuntament en diverses ocasions, van obrir les incidències i solo una vegada es va tancar, encara estic esperant que resolguen les altres, crec que si l'Ajuntament inverteix tants diners en aquest servei, almenys haurien de controlar que es compleix el contracte".

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.214.184.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.