Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Març del 2019
FUTBOL

"Un Sentiment Etern Tour" del València CF arriba a Torrent

Un circuit d'activitats de lliure accés acosta als torrentins i torrentines la història dels 100 anys del València CF els dies 30 i 31 de març en Parc Central

Amb motiu de la celebració del centenari de la fundació com a club esportiu del València CF, arriba a Torrent els dies 30 i 31 de març "Un Sentiment Etern Tour"; un esdeveniment itinerant que farà la seua primera parada a Torrent i que ha sigut presentat aquest matí en la tradicional trobada amb els mitjans de comunicació per l'alcalde Jesús Ros i Luis María Garrido, representant de l'empresa organitzadora.

 

A través d'esdeveniments, accions, exposicions i activitats, el públic coneixerà els 100 anys d'història del València Cf. L'espai, que estarà situat en l'avinguda Juan Carlos I, a l'altura de les pistes de patinatge de Parc Central, serà a l'aire lliure, comptant amb al voltant de 2.000 m² distribuïts en un circuit únic d'activitats de lliure accés a través de carpes, estands, vehicles i instal·lacions ad hoc.

 

"Un Sentiment Etern Tour" té com a primera parada la ciutat de Torrent, "perquè som una de les localitats que més abonats i abonades tenim, a més de comptar amb un espai idoni i amb les característiques necessàries per a acollir aquest esdeveniment", ha ressaltat l'alcalde Jesús Ros.
 

Entre les moltes activitats, les instal·lacions acolliran un espai expositiu que recorre els 100 anys d'història del València CF a través dels seus emblemes. Ací tenen cabuda objectes memorables, peces audiovisuals, fites del valencianisme, cartells, equipaments, objectes de culte, etc.
 

D'altra banda, l'esdeveniment itinerant presentarà un joc de tret a porta. Cada "xut" serà una oportunitat per a obtenir recompenses, a més que les millors puntuacions es classificaran per a participar en un tret a porteria durant el descans d'un partit a Mestalla, optant a un premi major.
 

El programa es completa amb una botiga, on comprar productes oficials del València CF; Food Trucks, que presentaran una oferta àmplia i variada de menjar i beguda; Zona de E-Sports, un espai lúdic per a provar videojocs; i un Espai Multiusos, on es realitzaran ponències de persones il·lustres del club, programes de ràdio en directe i fins i tot signatura d'autògrafs. I tot això "amb una zona per a gaudir de música en directe.

 

Igualment la Monte-Sión CF i el Torrent CF tindran el seu propi estand informatiu", tal com ha donat a conéixer la regidora de Participació Ciutadana, Susi Ferrer. D'igual manera, el públic infantil i juvenil tindrà el seu propi espai, tancat i supervisat, en el qual hi haurà un camp de joc 3x3, on podran disputar partits o microtornejos.
 

Lluís María Garrido, representant de l'empresa organitzadora d'"Un sentiment Etern Tour", ha explicat que "pretenem fer arribar a totes les localitats la història del club, fent-los participe i que no solament es quede en la capital, sinó que vaja més enllà".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.170.81.62

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.