Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Març del 2019
EDUCACIÓ

Salesianes i Trinitàries celebren les seues Jornades de Portes Obertes

Els col·legis concertats han organitzat un dia de portes obertes de cara al nou curs escolar per a mostrar els seus programes educatius i les seues instal·lacions

Abril és el mes triat pels col·legis María Auxiliadora i San José i Santa Ana per a celebrar les seues Jornades de Portes Obertes. Els primers a obrir el seu centre seran les salesianes el pròxim 6 d'abril. Aquelles famílies interessades a matricular als seus fills per al pròxim curs 2019-20 podran conéixer el col·legi de primera mà.

 

A més, a la vesprada, a partir de les 17.30 el centre celebra la seua tradicional Festa de la Comunitat Educativa, on professors, alumnes i famílies celebren acabaran la jornada festiva. Al matí, a més de recórrer les seues instal·lacions, acompanyats per l'equip docent, el centre ha preparat una sèrie d'activitats perquè "tots els visitants s'impregnen de l'estil, els valors i el carisma del centre salesià". Per a participar, el centre ha facilitat l'enllaç: https://bit.ly/2ukbzha

 

A partir de les 17.30, l'escola situada en el barri del Poble Nou, realitzarà el seu ja tradicional Festa de la Comunitat Educativa: "aquesta festa és un moment lúdic de trobada entre alumnes, família i professors; consisteix en una kermés i una sèrie de tallers on tots, grans i xicotets, celebrem amb alegria que som part d'una xicoteta gran família: el nostre col·le".
 

Per part seua, Trinitàries celebrarà la seua Jornada de Portes Obertes el 13 d'abril. Durant tot el dissabte tots aquells pares interessats a inscriure als seus fills en el centre podran conéixer de primera mà les seues instal·lacions i el programa educatiu que imparteix aquest centre concertat religiós. "Acolliment, aventures, tradició, respecte, il·lusió i multilingüisme" són alguns dels aspectes que han volgut ressaltar des d'aquest centre escolar situat en ple centre històric de la capital de l'Horta Sud. per a poder participar només és necesari telefonar al 96 155 05 74 o passar per secretaria del centre escolar. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.79.88

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.