Dijous, 04 de Juny del 2020

Actualitzada Dimecres, 03 de Juny del 2020 a les 21:42:13 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Març del 2019

Torrent se suma a la campanya per a fomentar el reciclatge de vidre en Falles

Educadors ambientals visitaran casals per a informar sobre la importància del reciclatge i els seus beneficis per al medi ambient

L'Ajuntament de Torrent, al costat de la Generalitat Valenciana i l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge d'envasos de vidre, Ecovidrio, han posat en marxa la campanya “Recicla Vidre” per a la promoció del reciclatge d'envasos de vidre durant les Falles 2019. 
 

“La iniciativa pretén conscienciar als ciutadans de Torrent, i especialment als fallers, sobre la importància de separar correctament els residus d'envasos de vidre durant el transcurs de les festes”, ha assenyalat la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

 

Per a això, es retolaran els contenidors de vidre pròxims als casals per a donar-li visibilitat a la campanya i es depositaran contenidors en els casals fallers. A més, educadors ambientals visitaran els casals per a informar sobre la importància del reciclatge dels envasos de vidre i els beneficis que això reporta al medi ambient i a la societat.
 

“Recicla Vidre” compta amb el suport de la Generalitat Valenciana, que juntament amb Ecovidrio aposten per col·laborar amb els fallers per a millorar la sostenibilitat de les festes i que siguen més respectuoses amb el medi ambient a través d'una correcta gestió dels residus d'envasos de vidre.

 

Torrent s'uneix així a aquesta iniciativa, que es duu a terme en més de 10 poblacions de València, i que pretén continuar millorant les seues taxes de reciclatge de vidre i enfortir la imatge del món faller compromés amb el medi ambient. 
 

Segons aquesta entitat sense ànim de lucre, el vidre que es deposita en els contenidors es recicla al 100% i s'utilitza per a la fabricació de nous envasos, de forma indefinida i sense perdre les propietats originals, per la qual cosa reciclant vidre s'evita el creixement dels abocadors.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.206.187.81

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.