Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 14 de Març del 2019
MOBILITAT URBANA

Mobilitat posa en marxa la nova app Línies Urbanes

L'aplicació conté tota la informació actualitzada sobre el servei de TorrentBus com a parades, rutes i horaris

Per a facilitar la mobilitat dels veïns i visitants de Torrent durant els dies de falles, el servei de TorrentBus serà totalment gratuït. D'aquesta manera, des dels dies 13 al 19 de març, els autobusos urbans podran utilitzar-se sense cap cost i tantes vegades com es desitge. A més, per a facilitar l'ús del servei de TorrentBus, el consistori ha dissenyat l'app Línies Urbanes de Torrent, que inclou tota la informació necessària sobre les línies de TorrentBus i actualitzada a l'instant: parades més pròximes, horaris o rutes.
 

L'app permet obtenir informació sobre les línies de TorrentBus: preus, horaris i la ruta de cadascuna d'elles en el mapa. Al mateix temps es poden guardar les parades favorites i més utilitzades, tenint accés directe a cadascuna d'aquestes.

 

Una altra dels avantatges de l'aplicació és que dóna a conéixer la distància real fins cadascuna de les parades d'una línia per a saber quina és la més pròxima, la qual cosa "optimitza el viatge dels usuaris i usuàries, ja que poden dissenyar les millors rutes sabent quantes parades existeixen fins a la seua destinació i quant temps es tarde a arribar", ha explicat el regidor de Mobilitat, Jose Antonio Castillejo. L'aplicació pot descarregar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2hkpyro
 

D'igual manera, els talls de carrer i desviaments durant els dies de falles es poden consultar en la web municipal www.torrent.es en la secció GeoTrànsit:: http://geotransit.torrent.es/, i a través dels xarxes socials de la Policia Local de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.131.110.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.