Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 13 de Març del 2019
FALLES 2019

La pluja amenaça la recta final de les Falles

Si es compleixen les previsions, l'aigua es pot convertir en protagonista la nit de la cremà. Durant les jornades del 18 i 19 no vorem el sol i les temperatures seran més baixes que en dies anteriors

Encara que el sol i fins i tot la calor estan garantits des del 15 al 17 de març, no ho està en la recta final de les Falles. Si les previsions es compleixen, veurem la pluja les jornades falleres del 18 i 19 de març. Serà el diumenge 17 quan comencen a baixar les temperatures després de dues jornades de sol i fins i tot de calor en les hores centrals del dia. Serà a partir del 18 de març quan el cel quede ennuvolat. 

 

La incertesa i ‘el patiment’ arribaran el dilluns 18 de març. De matí encara que farà més fresca vorem el sol però els núvols i la inestabilitat avançaran de sud a nord portant les primeres precipitacions cap a migdia. Haurem de agafar les previsions amb precaució a partir d’eixe moment, perque si van cumplint-se les previsions el dia gran de les festes josefines, vorem poc el sol i la pluja seria la protagonista de la recta final de les Falles.

 

Mentre veiem si es compleixen o no aquestes previsions, per davant tenim un inici de Falles amb sol, bones temperatures i fins i tot calor en les hores centrals del dia, gràcies al vent de ponent i del sud que bufarà fluix però que deixarà calor al migdia. Vorem si finalment plou i es compleix el refrany de "Les falles sempre es banyen". 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.160.156

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.