Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Dimarts, 12 de Març del 2019
FUTBOL SALA

L'Hispanic guanya al Vallirana 1-3

L'equip torrentí va tornar a sumar tres nous punts al seu caseller en aquesta ocasió en el Pavelló Nord d'Hospitalet feu del cuer Vallirana

L'equip torrentí va tornar a sumar tres nous punts al seu caseller en aquesta ocasió en el Pavelló Nord d'Hospitalet feu del cuer Vallirana. El partit va ser emocionant quant al joc, encara que des del principi es va poder notar certa superioritat de les valencianes, reconéixer que les celestes practiquen un bon joc que millora la seua posició en la taula i que encaixa pocs gols 64 en les 21 jornades el que les deixaria a la meitat de la taula però tenen el greu problema de la seua falta de gol 20, aquesta innocència ofensiva les encaixona en la part baixa.
Les de Torrent, van patir per a il·luminar l'electrònic i fins al minut 16 no van poder obrir la porteria catalana per mitjà de Palanca que va fer el 0-1 resultat amb el qual es va arribar al descans.

La segona meitat va seguir amb la similitud de la primera fins que en el minut 24, va ser Romina de tir ras en una falta directa la que va posar el 0-2, les valliranencas van estrényer però la seua innocència ofensiva els va privar retallar el marcador, fins que en el minut 36 i amb joc de cinc les celestes aprofiten un error valencià i Isabel escurça diferències 1-2, però la superioritat torrentina era palpable i en el minut 38 Palanca fa l'1-3 definitiu.
La pròxima jornada l'equip torrentí se les veurà davant Castelldefels en el Pavelló Municipal de Torrent Anabel Medina el dissabte 16 a les 17 h, en ple inici de festes falleres.

Ressaltar que el Diumenge 10 de març en el Pavelló Sant Isidre de València i després del partit davant Vallirana el CEF Hispanic suc l'I trofeu Valenta, organitzat per la Federació Valenciana de Futbol en la setmana homenatge a la dona. Es va enfrontar a la Selecció Valenciana Sub 20 a la qual derrote 2-6 en un gran partit amb gols de Paola i Yulia per la selecció i 3 de Romi, 2 de Palanca, Lotis per les torratines.