Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 11 de Març del 2019
BENESTAR SOCIAL

Sis treballadors socials s'incorporen a l'equip de serveis socials de l'Ajuntament

Estant pendent la contractació d'altres figures professionals per a configurar l'equip d'atenció proposat pel nou model de serveis socials, que inclou perfils com a assessor jurídic, psicòleg i integradors socials

Recentment s'han incorporat a l'equip de serveis socials de l'Ajuntament de Torrent sis treballadors i treballadores Socials. Estant pendent la contractació d'altres figures professionals per a configurar l'equip d'atenció proposat pel nou model de serveis socials, que inclou perfils com a assessor jurídic, psicòleg i integradors socials.
 

"Amb aquestes contractacions es pretén donar una atenció adequada a la ciutadania i més rapidesa en la gestió de les diferents prestacions que oferim", ha explicat el regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell.

 

Com a dada rellevant, cal destacar que la zonificació per a l'atenció de temes de dependència s'ha igualat a la de la resta de serveis socials generals, fins ara hi havia una treballadora Social menys. Amb la posada en marxa de la nova Llei de serveis socials, actualment publicada, es pretén garantir que els serveis socials siguen un dret al qual puga accedir tota la ciutadania per a aconseguir una vida digna.
 

D'altra banda, el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, va rebre la setmana passada al Secretari Autonòmic d'Inclusió i de l'Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, que va visitar l'Ajuntament de Torrent per a observar i conéixer de primera mà el funcionament de la implantació del projecte de Renda Valenciana d'Inclusió i, d'aquesta manera, recollir idees per a millorar les bases de la iniciativa, que ja porta en marxa al voltant d'un any. En la reunió es va donar cita tot l'equip de Benestar Social perquè pogueren comptar en primera persona quins han sigut les seues experiències amb aquest nou recurs.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.26.20

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.