Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Març del 2019
PRECAMPANYA ELECTORAL

El PP assumeix les reivindicacions dels veïns de l'Alter

Folgado s'ha compromés amb els veïns a “assumir aquest projecte de l'associació i fer-lo un projecte de tota la ciutat, ja que tot el barri antic de Torrent necessita una intervenció no solament urbanística sinó cultural, social i econòmica”

La candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, Amparo Folgado s'ha reunit amb l'Associació de Veïns Ramón y Cajal i adjacents, els qui li han explicat el seu projecte de rehabilitació i revitalització del barri. Folgado s'ha compromés amb els veïns a “assumir aquest projecte de l'associació i fer-lo un projecte de tota la ciutat, ja que tot el barri antic de Torrent necessita una intervenció no solament urbanística sinó cultural, social i econòmica”.



Folgado ha afirmat que “hem de fixar-nos en el millor que s'ha realitzat en barris com El Carmen i Ruzafa a València, perquè el barri antic de Torrent recobre la vida, els qui resideixen en ell no es vulguen marxar i siga atractiu per a joves que es vulguen emancipar i les famílies joves de Torrent, vegen en ell, el lloc en el qual establir la seua vida i futur”. Perquè, segons afirma la candidata del PP “el barri antic de Torrent cal preservar-lo i revitalitzar-lo”.



La candidata dels populars, Amparo Folgado també ha afirmat que “des del PP apostarem clarament pel barri antic de Torrent, per què es pose en marxa definitivament el PEPRI, que es puguen rehabilitar habitatges, aconseguir ajudes públiques, fer atractiu el barri i que hi haja una bossa d'habitatges en lloguer a preus assequibles”.



A més, també ha subratllat que “per a donar-li vida al barri antic de Torrent els veïns han de poder accedir fàcilment a ell, poder aparcar, ha d'haver-hi seguretat als carrers amb la posada en marxa de la Policia de Barri, ha d'haver-hi bona il·luminació i no com ara. I també, ha d'haver-hi una llei com vol fer el PP, perquè es puga tirar als ocupes en 24 hores d'un habitatge”.



D'altra banda, la candidata popular a l'alcaldia ha afirmat que “traure a Aigües de l'Horta de la Pl. de l'Era ha sigut un error de Jesús Ros, la punta perquè el barri es quede més desert, sense cap organisme municipal que porte moviment al barri”, per això, s'ha compromés a “que el barri antic de Torrent es puga convertir en un pol d'atracció comercial i cultural de Torrent, amb ajudes per a la instal·lació d'activitats en el barri”.



Però també, Folgado subratlla que “això no és alguna cosa que es puga realitzar d'un dia per a un altre, requereix temps, planificació, implicació de la ciutat, els partits i les administracions públiques per a fer del Barri antic de Torrent, un lloc atractiu per a viure, amb l'essència de poble tradicional, tranquil i amb vida”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.228.35

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.