Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Març del 2019

L'Ajuntament inicia la renovació del seu saló d'actes

L'actuació, que forma part de la llista d'Inversions Financerament Sostenibles, inclou la substitució de les butaques i la reforma de la sala i els accessos

En les pròximes setmanes començaran els treballs de millora del saló d'actes de l'Ajuntament de Torrent, que renovarà les seues instal·lacions, després de més de 40 anys. L'actuació, amb un període d'execució de tres mesos i una inversió pròxima als 280.000 euros forma partisca de la llista d'Inversions Financerament Sostenibles (IFS), una bateria d'actuacions del programa Estalviar per a invertir que es duran a terme gràcies al superàvit de 4,6 milions d'euros amb que es va tancar el passat exercici. El projecte de remodelació es va presentar ahir en roda de premsa.
 

D'una banda està previst el desmuntatge i la substitució de les actuals butaques, tant del pati com de l'amfiteatre, i la instal·lació d'uns seients més moderns i còmodes. A més dels canvis de butaques, sobre l'actual sòl de marbre s'instal·larà un nou paviment amb un revestiment que ocultarà els actuals desperfectes. 
 

D'altra banda, unit a la substitució de les butaques i la millora de la sala, es procedirà a una remodelació de les actuals instal·lacions, tant del propi saló com dels espais d'accés. També es renovarà l'accés des del carrer Ramón y Cajal i la sala que serveix d'entrada al pati de butaques i a l'amfiteatre, amb nous banys i una nova il·luminació. També es pretén renovar la caixa escènica i canviar l'escala d'accés a l'escenari des del pati de butaques. El xicotet mur de l'amfiteatre es cobrirà de fusta i s'eliminarà, per seguretat, el fragment elevat, la qual cosa generarà un xicotet espai de pas en la primera fila. Al mateix temps s'habilitarà un nou espai per a l'equipament tècnic.
 

L'actual saló d'actes té una antiguitat superior als 40 anys i actualment es destina a una activitat important en matèria d'actes de caràcter cultural, estant obert a tota la ciutadania. “Després de més de quatre dècades, ha arribat el moment d'actualitzar i modernitzar, gràcies a l'estalvi i a la bona gestió, una de les instal·lacions culturals més usades de Torrent i posar-la de nou molt prompte a la disposició de ciutadans i associacions”, explica l'alcalde Jesús Ros.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.125.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.