Jueves, 12 de Diciembre de 2019

Actualitzada Miércoles, 11 de Diciembre de 2019 a las 12:22:27 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Viernes, 08 de Marzo de 2019

OCUPACIÓ

La Casa de la Dona acull la primera jornada de suport a emprenedors

En aquesta ocasió, els responsables del CEEI de València han explicat als agents les accions previstes per a l'exercici de 2019

La Casa de la Dóna ha acollit la primera sessió del programa d'Enfortiment per a Agents del Sistema d'Emprenedoria de la Comunitat Valenciana, que organitzen els Centres Europeus d'Empreses Innovadores (CEEIs) de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb la Federació de Personal Tècnic en Gestió del Desenvolupament Local (ADLYPSE). En aquesta ocasió, els responsables del CEEI de València han explicat als agents  les accions previstes per a l'exercici de 2019.El programa, recolzat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) i amb cofinançament europeu, té com a objectiu enfortir l'activitat diària dels agents que donen suport als emprenedors innovadors per tot el territori posant a la seua disposició eines i metodologies d'alt valor afegit. El regidor de Gestió de Recursos i Modernització de l'Ajuntament de Torrent, Andrés Campos, ha destacat “la necessitat de dotar als emprenedors de les eines i l'assessorament necessaris per al desenvolupament de les seues idees”.
 

En aquest Programa participaran un total de 163 agents de tota la Comunitat i es divideix en quatre sessions. La primera d'elles s'ha celebrat a Torrent. Demà, 7 de març a Alacant, el 15 de març a Castelló i el 21 del mateix mes a la ciutat d'Ontinyent. Per a la directora general del Ivace, Júlia Company “aquest programa i, en particular les jornades que se celebraran posen de manifest la voluntat de la Conselleria d'Economia Sostenible, i de l'IVACE, de descentralitzar i fer partícip de les nostres polítiques d'innovació a tot el territori de la Comunitat”.
 

En les sessions que es realitzaran durant aquest mes de març s'exposen les eines que tenen en marxa de suport als emprenedors i que posaran a la disposició dels agents. Entre aquestes metodologies destaca l'eina BIK idea, una eina d'innovació desenvolupada pels CEEIsde la Comunitat que, mitjançant un treball guiat permet la generació i desenvolupament de noves idees amb la finalitat d'aconseguir els objectius plantejats a l'hora d'innovar en producte, experiència de client o model de negoci.
 

El tancament de la jornada ha sigut a càrrec de José Domingo Martínez, de Serveis Innovadors i Sostenibles de la Diputació de València i vicepresident de Adlypse, i Ricard Calvo, director de GRIDET, que han centrat les seues intervencions en les potencialitats emprenedores territorials, i específicament, en la generació d'activitat econòmica local diferenciada i global.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.224.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.