Miércoles, 19 de Febrero de 2020

Actualitzada Martes, 18 de Febrero de 2020 a las 11:30:35 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Viernes, 08 de Marzo de 2019

MEDI AMBIENT

Obertes noves zones d'entrenament a l'aire lliure

Aquest cap de setmana estarà ja disponible una nova àrea de workout a la Canyada del Conill, a la qual prompte s'uniran dos més en Parc Central i Fra Antonio Panes

L'àrea recreativa de la Canyada del Conillestrena aquest cap de setmana una nova àrea d'entrenament a l'aire lliure. A la instal·lació d'aquesta nova àrea, coneguda popularment com workout, prompte se sumaran dues més en la plaça Fra Antonio Panes i en Parc Central, la instal·lació del qual s'iniciarà en breu.

 

En uns mesos, Torrent comptarà en total amb quatre àrees esportives d'aquest tipus, ja que ja funciona des de l'any passat una en l'avinguda regna Sofia, al costat de la Plaça de la Pau. La instal·lació de les àrees d'entrenament suposen una inversió total de 120.000, inclosos en el programa “Estalviar per a Invertir”, gràcies als fons disponibles del superàvit que ha permés posar en marxa una llista d'Inversions Financerament Sostenible.
 

Segons ha assenyalat l'alcalde Jesús Ros en roda de premsa, “la instal·lació de les tres àrees d'entrenament té lloc en tres zones estratègiques de la ciutat i respon a una demanda de la ciutadania, especialment dels joves”. L'àrea recreativa de la Canyada del Conillés una zona especialment utilitzada els caps de setmana i en ella ja hi ha alguns jocs infantils.

 

La que s'instal·larà en Parc Central -pròxima a les pistes de bàsquet- suposa dotar a aquesta zona, molt utilitzada ja per esportistes, d'una oferta més variada. I la que s'instal·larà en la plaça Fra Antonio Panes és una resposta a una demanda d'una zona de la ciutat, cada vegada més poblada, i completarà la zona de jocs infantils ja existent.
 

En concret, la pista de Parc Central comptarà amb un mòdul central que ocuparà una superfície d'uns 85 metres quadrats. En la plaça Fra Antonio Panes es preveu la instal·lació de cinc elements sobre sòl de cautxú. A la Canyada del Conill des d'aquest cap de setmana estan disponibles huit aparells de diferent tipus.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.232.125.29

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.