Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 26 de Febrer del 2019
URBANISME

Nou empedrat per al carrer Alcàsser

El paviment, que es trobava en mal estat, ha sigut substituït per un nou empedrat del carrer, que evite caigudes i millore la circulació per la via

Emmarcat en el Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques, l'Ajuntament de Torrent continua realitzant diferents actuacions de millora als carrers de la ciutat. En aquest cas, ha sigut el torn del carrer Alcàsser, entre Verge de l'Olivar i Sants Patrons.

 

El paviment, que es trobava en mal estat, ha sigut substituït per un nou empedrat del carrer, que evite caigudes i millore la circulació per la via. A més, en unes setmanes, l'actuació de millores en aquesta zona continuarà amb la renovació i substitució de les llambordes del carrer Sants Patrons en aquelles zones que es troben en mal estat.
 

El Pla de Millora de les Vies Públiques compta amb una inversió de quasi 700.000 euros, l'any passat el consistori va renovar més de 30 carrers en el municipi i, al llarg d'enguany, "continuarem amb el manteniment de més vies públiques per a fer de Torrent una ciutat més segura i accessible per a tots i totes", ha explicat la regidora d'Urbanisme, Inma Amat.
 

Entre les actuacions que estan realitzant aquests mesos se sumen els treballs de pavimentació i asfaltat de les últimes setmanes als carrers José Navarro, Pare Feijoo, Cadis, El Salvador, Encarnación Langa, Músic Andreu Navarro, Albaida, 6 de desembre i 8 de març, així com la millora de la pavimentació i jardineria de la plaça del carrer de Sant Gregori.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.211.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.