Jueves, 12 de Diciembre de 2019

Actualitzada Miércoles, 11 de Diciembre de 2019 a las 12:22:27 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Martes, 26 de Febrero de 2019

OCUPACIÓ

Últims dies per a inscriure's en la Llançadora d'Ocupació de Torrent

Poden apuntar-se, de manera gratuïta, home i dones amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, que estiguen en atur, amb o sense experiència prèvia i de qualsevol nivell d'estudis

El 6 de març finalitza el termini per a inscriure's a la nova Llançadora d'Ocupació de Torrent, un programa d'orientació laboral per a ajudar i guiar a persones en desocupació a buscar treball en el nou mercat: global i contínuament canviant, més tecnològic i amb professions emergents. La iniciativa és gratuïta i poden apuntar-se homes i dones amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, que estiguen en atur. Podran tindre qualsevol nivell d'estudis i conducta de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia.
 

El programa, impulsat per Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica, l'Ajuntament de Torrent i el Fons Social Europeu, ha registrat una mitjana d'inserció laboral del 60% en la primera edició, celebrada en 2017. Per tant, la pròxima Llançadora d'Ocupació serà la segona que funcione a la ciutat amb bons resultats, ja que el 60% dels seus participants van modificar la seua situació laboral: trobant treball per compte d'altri, promovent el seu propi negoci o cursant Certificats de Professionalitat amb accés a pràctiques laborals.
 

Les persones interessades disposen fins al 6 de març de 2019 per a inscriure's a través de la web de Llançadores (https://lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant, emplenant i entregant el corresponent formulari d'inscripció en l'agència municipal IDEA´T (carrer València, 42), en horari de 9 a 14 hores. També podran sol·licitar informació addicional en el telèfon 96 111 18 68.
 

La llançadora començarà a funcionar al març i tindrà 20 places, destinades a homes i dones en situació de desocupació amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Podran participar persones amb qualsevol nivell formatiu (sense estudis, Graduat Escolar, ESO, Formació Professional, Batxillerat o estudis universitaris), i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia.
 

Amb això es persegueix configurar un equip el més variat i heterogeni possible perquè entre els seus integrants no existisca competència a l'hora de buscar treball, sinó que compartisquen coneixements i experiències, i aposten per una cultura col·laborativa per a impulsar el seu accés al mercat laboral.
 

Amb la guia i orientació d'un tècnic especialitzat de la Fundació Santa María la Real duran a terme diverses activitats per a optimitzar la seua cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional per a aprendre a fer un pla de cerca de treball i enfocar el seu objectiu; actualització i modernització de currículums; simulacions d'entrevistes de treball i processos de selecció grupal.
 

A més, aprendran noves tècniques de comunicació, màrqueting i marca personal; elaboraran un mapa d'ocupabilitat, realitzaran visites a empreses i organitzaran trobades amb reclutadors i experts per a aconseguir la seua inserció laboral.
 

La llançadora no és una agència de col·locació on es dóna treball als participants. És un programa intensiu per a orientar a persones desocupades a activar i optimitzar la seua cerca de treball en el mercat actual, amb noves tècniques que els permeten guanyar confiança i seguretat en les entrevistes, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial. Amb aquest esquema han funcionat més de 500 llançadores d'ocupació per tot el país, amb més d'11.000 participants, dels quals el 60% han modificat i millorat la seua situació laboral.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.224.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.