Jueves, 12 de Diciembre de 2019

Actualitzada Miércoles, 11 de Diciembre de 2019 a las 12:22:27 horas

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Martes, 26 de Febrero de 2019

OCUPACIÓ

Arriba la primera edició dels premis Joves Punters de l’Horta Sud

La Mancomunitat Horta Sud ha convocat la primera edició dels Premis Joves Punters de l’Horta Sud, per a joves emprenedors de la comarca, amb uns reconeixements valorats en prop de 6.000 euros per a les tres idees més innovadores

La Mancomunitat Horta Sud ha convocat la primera edició dels Premis Joves Punters de l’Horta Sud, per a joves emprenedors de la comarca, amb uns reconeixements valorats en prop de 6.000 euros per a les tres idees més innovadores.

 

Es tracta d’uns nous guardons que suposen un reconeixement social que pretén impulsar l’economia cooperativa i social, incentivar l’emprenedoria i fomentar una imatge positiva de l'empresariat com a generador de riquesa i ocupació. Segons el president de la Mancomunitat “la idea és fomentar la innovació com a estratègia competitiva, i a més la creació d'empreses i serveis relacionats amb el sector turístic, el comerç local, les noves tecnologies, el temps lliure...”

 

Al cap i a la fi, la voluntat de la Mancomunitat de l’Horta Sud és premiar els i les nostres joves i reconéixer el gran esforç que suposa engegar un projecte innovador, buscant cobrir nous espais de mercat i serveis, amb visió de futur. “Animem als nostres joves a participar, a presentar les seues idees i a optar a una gratificació per a qui són el nostre futur. Persones amb iniciativa que fan créixer l’economia i creació de noves empreses i oportunitats en l’Horta Sud”, assegura Fernández Bielsa.

 

Entre les puntuacions que decidiran els premiats, el tribunal tindrà especial interés en els projectes més originals, respectuosos amb el medi ambient, la situació sociolaboral de l’emprenedor o el fet de ser dona o estar compromes/a amb la igualtat, el cooperativisme o l’economia social.

 

Els participants hauran de ser menors de 35 anys, i presentar projectes creats entre 2017 i 2018. A més, hauran d’estar empadronats o ubicats a alguna de les localitats de la comarca de l’Horta Sud i presentar la seua idea a la Mancomunitat abans de l’11 de març de 2019, sota unes bases publicades al web www.mancohortasud.es

 

El primer premi constarà d’un pla personalitzat de visibilitat i promoció que consistirà en una campanya divulgativa en mitjans de comunicació i xarxes sociales, valorat en 3.000 euros, o el seu equivalent en metàlic. El segon premi será un Macbook, Procesador a 1,3 GHz 512 GB, valorat en 1.805,50€. I el tercer premi constarà d’un Ipad Pro valorat en 879€.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.233.224.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.