Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Febrer del 2019
BÀSQUET

Les Seniors del UBF perden en Sagunt

Bon quart quart que ens portem, evitant una derrota molt engruixada i guiant-nos el camí que hem de continuar

Havíem sentit parlar molt bé de l'equip Porteny, equip de físic que no baixava el temps en tot el partit, amb 7-21 al seu favor, ens vam adonar que si no pujàvem el nivell defensiu partit anava a ser un passeig per a elles. Busca bomba responsabilitat individual en la defensa intentant parar jugades claus, tenint bons moments, però on les contínues faltes una mica encert ofensiu cap a que no podíem acostar-nos en el marcador.

JÚNIOR
UBF TORRENT 76 - 40 LA LLUM BC
Victoria malgrat el mal inici, on comencem molt espesses en atac i sense intensitat defensiva. A poc a poc anem agafant ritme de partit i aconseguim posar-nos a 9 al final de la primera part. Ja en la segona comencem concentrades amb un parcial de 19-6 gràcies a un atac més organitzat i un defensa ferm. En l'últim quart La Llum es queda amb 4 jugadores en el camp, malgrat això no han deixat lluitar en cap moment, i aconseguim acabar el partit 36 a dalt.

CADET
UBF TORRENT 68- 45 QUART CB
Victoria del cadet davant un equip classificat per davall en la taula. El partit comença com esperàvem 17-10, però a poc a poc va igualant-se arribant a la mitja part 28-26. En la segona part les nostres xiques ixen endollades amb contraatacs ràpids i comencen a avançar a poc a poc per a acabar 23 a dalt.
Una llàstima quan el protagonista del partit és l'àrbitre amb nombrosos errors, per als dos equips, deixant de xiular innombrables mancades, la qual cosa fa que les xiques acaben fent-se mal, colps, esgarrapades, un llavi trencat.. que podrien haver-se evitat d'haver assenyalat les faltes a temps.

INFANTIL
UBF TORRENT 56-37 CB NS LORETO

El partit començava com de costum, amb imprecisions de tots dos equips, nerviosos per la igualtat inicial. Ràpidament, les nostres xiques no van deixar a ningú indiferent i van treballar molt durament demostrant el treball de totes aquestes setmanes. Gràcies a la defensa de les línies de passada agressiva, un bon balanç defensiu i un bon treball d'eixida de contraatac, ens vam anar al descans 28-18, 10 a dalt. La segona part va resultar ser similar a la primera, on nostres xiques van mantindre el nivell de treball, sacrifici i actitud fins al final del 6toperíode. On arribem a anar guanyant per 27.

Les nostres xiques es van relaxar una mica els dos períodes següents, però sense deixar de treballar. El cansament del treball dur de tota la setmana va ajudar al fet que l'equip baixara la intensitat. Al final, +19 i acumulem una nova victòria que ens manté a dalt en la taula. El dilluns 25 juguem contra el primer classificat, Maristes, on tractarem de guanyar el partit per més d'1 punt de diferència, ja que el basketaverage és important! 1,2,3...TORRENT!

ALEVIN A
UBF TORRENT 67-50 C.B. SANT BLAS ALACANT
Partit d'altíssim ritme, on fins al quart quart anem marcant la diferència amb tres o quatre punts a favor, la qual cosa fa que arribem al punt quart amb un 42- 31 al nostre favor.
Un cinqué quart d'una eixida en tromba 18-8, amb molt bones defenses del 1x1 a les seues jugadores claus, deixant-la sense recursos i eliminant les possibles línies de passada, fa que ens anem 24 a dalt. Sisé quart per a la rotació de jugadores permetent que totes siguen parts importants de tot victòria
Partit que ens permet recuperar bones sensacions.

ALEVIN Aj.
EL PILAR D 33 - 29 UBF TORRENT
Partit en el qual comencem dormides, on no aconseguim anotar durant el segon i tercer període, acabant la primera part 23-7. Però després del descans les nostres xiques es posen les piles i lluiten cada pilota, corren totes a defensar i millora el nostre encert a canastra. Gràcies a això ens posem a 3 punts en iniciar l'últim quart, en el qual destaca una bona defensa però múltiples fallades de cara a canastra, tant amb defensa com sense ella, errant nombrosos contraatacs. Ens aconseguim posar un punt per davant mancant 1 minut però l'encert del Pilar fa que acabem el partit 4 baix. A destacar les ganes de cada jugadora sabent rectificar el descontrol de joc de la primera part i demostrant del que són capaces.