Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Febrer del 2019
PRECAMPANYA ELECTORAL

Jesús Ros presenta la seua candidatura a dos mesos de les locals

Segons fonts del PSPV-PSOE van acudir al saló d'actes de la Caixa Rural de Torrent unes 600 persones entre militants, simpatitzants i convidats pel propi partit

Divendres passat 22 de febrer, l'alcalde de Jesús Ros, va presentar la seua candidatura a la reelecció davant 600 persones, segons fonts del partit socialista. Entre els presents l'exalcalde, Josep Bresó i l'exregidor socialista, Alfred Costa així com la vídua de Valentín Fernández, situats en les primeres files al costat de la resta de l'equip de govern local que va abrigallar a Ros en l'acte.
 

"Torrent, una gran ciutat", és la frase que ha encapçalat la trobada d'aquesta vesprada de l'alcalde Jesús Ros amb els veïns i veïnes de Torrent. Una cita on el candidat socialista a l'alcaldia de Torrent ha demostrat la bona salut d'una ciutadania cohesionada entorn d'un projecte de futur estable i il·lusionant per a la capital de l'Horta Sud.
 

L'any en el qual les eleccions municipals celebren el seu quaranta aniversari, Ros ha recordat que 32 d'ells han sigut de govern socialista a Torrent. Des d'aquella ciutat de 53.000 habitants en 1979, han sigut moltes les infraestructures i projectes socials que han impulsat governs progressistes per a fer possible la ciutat del present, "una ciutat que hem fet entre tots, que continuem transformant dia a dia i que continuarem construint per als nostres fills i filles", declarava l'alcalde en el seu discurs.
 

"El treball constant i compartit pel nostre", ha sigut el missatge més repetit per Ros, l'agraïment als veïns i veïnes de Torrent per la confiança que durant anys han depositat en ell per a liderar la gran ciutat que hui és Torrent, un municipi amb més de 82.000 habitants. Una ciutat moderna i habitable que cuida la seua cultura i tradicions per a no oblidar la història dels seus habitants.
 

A 93 dies de les pròximes eleccions locals, l'alcalde Jesús Ros també ha parlat de futur, amb projectes com un programa d'ajudes per a la rehabilitació d'habitatges del centre històric, la construcció del Palau de la Justícia o el futur centre de salut en Parc Central. Projectes que naixen del consens i del diàleg amb la societat civil torrentina i que continuaran construint en els pròxims quatre anys el Torrent que volem, una ciutat per a tots i totes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.70.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.