Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:04:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Febrer del 2019
PRECAMPANYA ELECTORAL

Folgado es compromet a baixar impostos

La candidata del PP a l'alcaldia de Torrent ha afirmat que "el meu compromís amb els torrentins és baixar la contribució i el rebut de l'aigua"

El Partit Popular ha plantejat una "revolució fiscal" a tots els nivells, en paraules del seu candidat a la presidència del govern, Pablo Casado. Una baixada d'impostos a aplicar "res més accedim al govern" ha afirmat aquesta mateixa setmana.
 

La "revolució fiscal" dels populars ho és a tots els nivells, ja que a la ciutat de Torrent, la seua candidata a l'alcaldia Amparo Folgado ha afirmat que "el meu compromís amb els torrentins és baixar la contribució i el rebut de l'aigua", ja siga mitjançant una baixada en el preu del servei o una subvenció com la RECICLA, eliminada en aquesta legislatura pel govern socialista de Jesús Ros.
 

La candidata popular ha assenyalat en diferents actes públics que "l'actual govern socialista ha desaprofitat cada vegada que li hem oferit diàleg per a baixar la contribució o reintroduir la subvenció RECICLA en el rebut de l'aigua. Cada any hem presentat un pressupost alternatiu al de Ros, en el qual això era possible i ha preferit no tindre pressupostos i poder gastar sense control".
 

En l'àmbit autonòmic, la seua candidata Isabel Bonig ja ha vingut anunciant la baixada d'impostos, apostant per la supressió de l'impost de successions i donacions. Alguna cosa que ara també, Pablo Casado s'ha compromés a complir. Amb una rebaixa general dels impostos, l'IRPF per davall del 40%, la supressió dels impostos de donacions, successions i actes jurídics documentats i patrimoni.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.143.218.146

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.