Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 25 de Febrer del 2019
URBANISME

L'Ajuntament continua amb el Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques

En les últimes setmanes s’ha intervingut als carrers José Navarro, Pare Feijoo, Cadis, El Salvador, Encarnación Langa, Músic Andreu Navarro, Albaida, 6 de desembre i 8 de març

L’Ajuntament ha culminat la millora de la pavimentació i l’asfaltat. En les últimes setmanes s’ha intervingut als carrers José Navarro, Pare Feijoo, Cadis, El Salvador, Encarnación Langa, Músic Andreu Navarro, Albaida, 6 de desembre i 8 de març. La regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, ha assenyalat que “el consistori treballa contínuament per a mantindre en bon estat la via pública i aconseguir per als veïns i veïnes un entorn més amable i accessible”.

 

El consistori continua amb les actuacions emmarcades dins del pla de manteniment, posat en marxa en 2017, i gràcies al qual s’han pogut millorar els carrers de nombrosos barris de la ciutat. En 2018 es va millorar l’aspecte de més de 30 carrers amb una inversió pròxima als 700.000 euros.

 

Gràcies al Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques s’han pogut dur a terme millores d’accessibilitat en la Marxadella, s’han executat passos elevats en Parc Central, noves voreres en el Vedat i una nova pavimentació en el passeig d’entrada de l’Hort de Trénor, entre altres iniciatives demandades per les veïnes i veïns.

 

Crítiques del PP a aquest pla
El principal partit de l'oposició ha criticat, a través d'un vídeo difós per les seues xarxes socials, l'asfaltat del carrer 8 de març per opinar que "no és necessari". La candidata del PP afirma que "hi ha altres carrers que necessiten una actuació més urgent que l'asfaltat d'aquest carrer". 
 

"Pensàvem que no s'atreviria Ros a asfaltar un carrer en perfecte estat, que aquest vídeo no el podríem publicar, però la realitat supera la ficció". Folgado recorda que és més important, "asfaltar els carrers que sí que ho necessiten, baixar els impostos, baixar la contribució i baixar el rebut de l'aigua".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.142.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.