Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 19 de Febrer del 2019
SETMANA SANTA

Un certamen de cornetes i tambors posa fi a la setmana cultural de la Setmana Santa

Els actes amb motiu de la Setmana Cultural organitzada per la Junta Central de Germanors de Setmana Santa de Torrent han conclòs aquest cap de setmana amb dos concerts.

Els actes amb motiu de la Setmana Cultural organitzada per la Junta Central de Germanors de Setmana Santa de Torrent han conclòs aquest cap de setmana amb dos concerts. D'una banda, divendres passat, Rafael Ortí i Adrián Fernández van dirigir a l'orquestra i banda d'iniciació de la Unió Musical de Torrent, respectivament, en una sessió que es va celebrar a la casa museu de la Setmana Santa.
 

La programació de la setmana cultural va continuar el dissabte amb el ja tradicional certamen de bandes de cornetes i tambors. Primer les bandes de les germanors participants es van dirigir en cercavila fins al museu, on després va tindre lloc el concert, amb gran assistència de públic.
 

La setmana cultural havia començat la setmana anterior, dia 9, amb un concert en el museu de Setmana Santa de la banda infantil i l'orquestra del Cercle Catòlic, sota la direcció d'Ángel Chulià i José Baixauli, respectivament.

 

Nou pas del Ecce Homo
Per part seua, la germanor del Ecce Homo va celebrar aquest diumenge la benedicció i presentació d'una nova camina. Després d'una celebració enfront de la parròquia de Sant Luís Beltrán, el nou pas, una remodelació de l'anterior que permet situar les imatges de manera més àmplia, es va celebrar una processó fins al museu de la Setmana Santa, en la qual va participar l'alcalde Jesús Ros, al costat de la presidenta de la germanor, Teresa Puchades, i representants de la Junta Central de Germanors de Setmana Santa.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.201.28.181

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.