Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Febrer del 2019
SUCESSOS

Un home es queda clavat en la tanca de l'Hort de Trénor buscant al seu gat

Un dels barrots del reixat se li va clavar a la cama a un home de 43 anys que va haver de ser rescatat pels bombers

Un home es va quedar atrapat en la matinada del dissabte 16 de febrer, en el barrot d'un reixat en el Parc de Trénor, segons han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València. El ferit, un home de 43 anys, va quedar "clavat en una tanca", segons afigen fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Emergències (CICU). El motiu que l'home decidira saltar la tanca de l'Hort de Trènor de Torrent era que anava buscant al seu gat, segons fonts oficials.


Els bombers van rebre a les 2 del matí l'avís, en el qual se'ls informava que una tanca metàl·lica "travessava completament la cama" del ferit. L'accident va ocórrer al carrer Pare Vicent Cabanes de Torrent, on van acudir membres de la Policia Local de Torrent. Per part del Consorci van intervenir dues dotacions del parc d'aquesta ciutat de l'Horta Sud per a tallar la barra de metall.
 

Des del CICU van mobilitzar una ambulància de Servei Vital Bàsic (SVB), que va traslladar al ferit a l'Hospital La Fe de València, amb pronòstic reservat. La barra metàl·lica de la tanca va travessar els pantalons vaquers del ferit. Tant en el reixat com en les rajoles on està muntada es va acumular un toll de sang. Els testimonis van sentir els seus crits d'auxili i en pocs minuts es van presentar en la zona policies locals, bombers del Parc de Torrent i un equip mèdic de Suport Vital Bàsic (SVB) de la Conselleria de Sanitat.



Dos eren les principals complicacions: la víctima estava en un punt molt inestable i patia una forta hemorràgia. Qualsevol moviment brusc o pèrdua de coneixement podria haver-li causat un esquinçament, perquè la barra travessava la cama a uns dos o tres centímetres de la superfície cutània. Entre policies i bombers ho van subjectar i ho van tranquil·litzar. Mentrestant, aquests últims van aplicar la tècnica habitual en aquest tipus d'emergències: tallar l'estructura abans d'extraure l'element clavat en el cos.
 

Així, van tallar amb una cisalla tres barrots i part de la unió metàl·lica horitzontal. El procés va durar uns 15 minuts i, d'aquesta manera, el ferit va poder a la fi rebre auxili sanitari. Va ser evacuat amb una ambulància a l'Hospital La Fe. Del gat encara no hi ha notícies.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.94.150.98

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.