Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 18 de Febrer del 2019
POLÍTICA

Compromís denuncia que les zones infantils s'han quedat sense manteniment

La coalició afirma que s’haja deixat caducar el contracte d’inspecció i manteniment dels parcs infantils sense traure una nova licitació. El contracte que des de fa 14 anys s’encarregava dels serveis d’inspecció, manteniment, neteja i reparació dels parcs infantils va finalitzar el 30 de gener

La inspecció dels parcs infantils de Torrent està en l’aire des de el pasat 30 de gener segons Compromís per Torrent. Contenur, l’empresa que realitzava les tasques d’inspecció, reparació, neteja i manteniment de les instal·lacions dels parcs infantils va finalitzar en gener la pròrroga de 2 anys prevista en el contracte sense que el govern municipal haja previst licitar la gestió d’aquestes infraestructures.

 

Segons el regidor de Compromís Víctor Medina “ara mateix a Torrent manca un servei que garantisca la seguretat dels jocs infantils i del seu correcte manteniment”. Respecte a la neteja, Medina afegix que “a falta d’una resposta oficial amb tota seguretat és FCC qui s’està encarregant de la neteja dels parcs infantils, fora de les seues obligacions contractuals, probablement cobrant-ho com un extra a preu d’or”.

 

A més, sobre el manteniment del mobiliari dels parcs el regidor valencianista argumenta que “intuïm que s’estaran realitzant compres singulars per solucionar cada desperfecte, el que generaria un perjuí econòmic al pagar preus no regulats per contracte”.

 

Per a Compromís “esta es una conseqüència més de la falta de personal en el Consistori així com de l’absoluta falta de previsió del Govern de Ros. La empresa portava dos anys de pròrroga en els quals es podria haver preparat la nova licitació però, com de costum, s’ha deixat per a l’últim moment”. Així, Compromís ha registrat una bateria de preguntes a la regidora d’urbanisme, Inma Amat, per “conèixer al detall la situació i saber quan es resoldrà”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.206.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.