Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Febrer del 2019
ELECCIONS LOCALS

Folgado trasllada el seu programa als veïns de Parc Central i a diferents col·lectius

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, seguint amb les visites a col·lectius i ciutadans de la ciutat, s'ha reunit amb els veïns de Parc Central en una cèntrica cafeteria del barri

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, seguint amb les visites a col·lectius i ciutadans de la ciutat, s'ha reunit amb els veïns de Parc Central en una cèntrica cafeteria del barri. Folgado ha criticat l'anunci de la construcció d'un nou pavelló esportiu en el Toll l'Alberca i ha afirmat que "l'Ajuntament de Torrent disposa d'una parcel·la de grans dimensions al costat de la Ciutat de l'Esport i la Plaça de la Concòrdia en Parc Central, on es podria haver emplaçat aquesta nova instal·lació esportiva, que compta amb aparcament, parada d'autobús i es troba en el centre de Torrent, a la mateixa distància del barri antic, de Parc Central i de l'Avinguda al Vedat".
 

Per això, es pregunta "què li ha portat a Ros a voler emplaçar un pavelló esportiu al costat de l'A7, en una zona que no està connectada amb autobús i a la qual només es podrà accedir en vehicle per la carretera de Montserrat".
 

Folgado, davant les preguntes de veïns, interessats en la construcció d'un nou centre de salut en Parc Central, ha afirmat que "fa quatre anys que esperem la seua posada en funcionament" i va recordar que la creació del centre de salut de Parc Central es va aconseguir després d'una negociació entre ella mateixa i l'anterior conselleria a principis de 2015, alguna cosa que s'havia d'haver posat en funcionament a l'any següent. A més ha afirmat que "l'actual col·lapse sanitari a Torrent i en el Vedat, és degut a la desídia de l'actual govern municipal socialista i al tripartit en la Generalitat, alguna cosa que es pal·liarà en part, quan aquest centre de salut entre en funcionament".
 

La candidata popular a l'alcaldia, s'ha compromés amb els veïns a estudiar cadascuna de les seues propostes, la majoria relacionades amb la neteja viària, les zones enjardinades, parcs i seguretat ciutadana. Amparo Folgado també ha mostrat el seu compromís amb la baixada de la contribució, el retorn de la subvenció RECICLA, l'ampliació de la plantilla de la Policia Local i la volta de la policia de barri, així com l'ampliació de les zones d'estacionament.
 

Reunions amb col·lectius de la ciutat
D'altra banda, la candidata popular a l'alcaldia, ha seguit aquesta setmana les seues reunions amb diferents col·lectius de la ciutat. En primer lloc es va reunir amb el president d'AERTE a la Comunitat Valenciana, interessant-se per les necessitats del sector de les residències i la dependència a Torrent. També es va reunir amb l'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent ACST, per a transmetre-li les seues propostes per a la dinamització comercial de la ciutat i amb la junta directiva del CD Monte-Sión.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.112.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.