Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 15 de Febrer del 2019
MÚSICA

L'Auditori gaudeix amb un concert d'indis i vaquers per a tota la família

En el marc de la programació de "concerts per a tota la família", la Unió Musical de Torrent, sota la direcció de Frank de Vuyst, va oferir un programa en dues sessions de música

El diumenge al matí els indis i els vaquers van conquistar l'Auditori de Torrent. En el marc de la programació de "concerts per a tota la família", la Unió Musical de Torrent, baix la direcció de Frank de Vuyst, va oferir un programa en dues sessions de música de l'oest amb peces tan reconegudes com Els 7 magnífics, de Elmer Bernstein, o The cowboys, de John Williams. L'ambientació de l'escenari en el vell oest, amb els músics caracteritzats d'indis i vaquers, així com algunes escenificacions van animar i van amenitzar les dues vetlades, en les quals van gaudir majors i xicotets.

 

Setmana Cultural JCHHSS
La Junta Central de Germanors de Setmana Santa Torrent va iniciar divendres passat la seua Setmana Cultural, amb la música com a protagonista. Les activitats van començar amb un concert de la banda infantil i l'orquestra del Cercle Catòlic, sota la direcció d'Ángel Chulià i José Baixauli, respectivament, a la Casa Museu de la Setmana Santa.
 

En el marc d'aquesta setmana cultural per al pròxim dia 15, divendres, s'ha programat un altre concert, en aquest cas de la Unió Musical de Torrent. També a les 20 hores a la casa museu, Rafael Ortí dirigirà a l'orquestra d'iniciació i Adrián Fernández a la banda d'iniciació.
 

La programació de la Setmana Cultural de la Setmana de Torrent conclourà dissabte que ve, dia 16, amb el ja tradicional certamen de bandes de cornetes i tambors. Des de les 17.30 hores les bandes de les germanors participants es dirigiran en cercavila fins al museu, on a les 18 hores començarà el concert.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.218.147

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.