Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 12 de Febrer del 2019

El Rossinyol de Nàquera guanya el Concurs de Rossejat

A més de la dotació econòmica de 1.500 €, el premi porta aparellada la possibilitat de realitzar una demostració showcooking en la pròxima edició de la fira Gastrònoma

El restaurant El Rossinyol, de la localitat valenciana de Nàquera, ha cuinat avui a Torrent el millor rossejat, la qual cosa li ha valgut el primer premi en la segona edició del concurs nacional de rossejat torrentí, amb el plat estrella de la gastronomia local com a protagonista.

 

A més de la dotació econòmica de 1.500 €, el premi porta aparellada la possibilitat de realitzar una demostració showcooking en la pròxima edició de la fira Gastrònoma. El segon premi li ho ha portat el restaurant El Racó, de Meliana, mentre que el tercer premi traspassa davanteres i viatjarà fins a Ciudad Real de la mà dels Arrossos de Guillermo.
 

La segona edició del certamen ha comptat amb la presència del secretari autonòmic de Turisme de la Generalitat, Francesc Colomer; i la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho; que han acompanyat a l'alcalde Jesús Ros, a la regidora de Turisme, Susi Ferrer i al regidor de Patrimoni, Andrés Campos –que ha lliurat un dels premis- al costat d'altres membres de la corporació municipal.
 

El jurat, format per prestigiosos i reconeguts membres del sector culinari, ha valorat la presentació, la textura i el sabor de cada cassola. Salons el Pi ha acollit la segona edició d'aquest concurs nacional que organitza l'Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, que presideix Diego Gallego, en col·laboració amb Menjar a València, el Restaurant Arrocería la Plaça i l'Ajuntament de Torrent. L'edició d'aquest any ha comptat amb la participació de 24 restaurants, la majoria d'ells de la Comunitat Valenciana (tres, de Torrent), però uns altres també d'altres punts d'Espanya com Córdoba, Pamplona, Barcelona, Madrid, Ciudad Real.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.220.41.140

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.