Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 08 de Febrer del 2019
AGRICULTURA

Caixa Rural Torrent celebra la 40 edició de les 'Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius '

El saló d'actes de Caixa Rural Torrent acollirà del 12 al 14 de febrer, la 40 edició de les 'Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius', organitzades per l'entitat, en les quals participaran destacats representants del sector agrícola valencià i del cooperativisme

El saló d'actes de Caixa Rural Torrent acollirà la setmana vinent, del 12 al 14 de febrer, la 40 edició de les 'Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius', organitzades per l'entitat, en les quals participaran destacats representants del sector agrícola valencià i del cooperativisme.
 

El dimarts, després de la inauguració a càrrec del president de Caixa Rural Torrent, Vicente Peiró Villarroya, la primera conferència versarà sobre 'Canvis estructurals en el sector agrícola', que serà impartida per David Uclés, director del Servei d'Estudis Agroalimentaris del Grup Cooperatiu Cajamar.
 

El dimecres serà el torn de Luis Bonet Pérez de Lleó, investigador de l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries - IVIA, amb la ponència 'Càlcul de necessitats de reg en els cultius, el seu funcionament'.
 

Per a concloure, el dijous s'oferiran dues conferències més a càrrec d'investigadors de l'IVIA. En la primera, Alejandro Tena Barreda tractarà el 'Control biològic clàssic en cítrics. L'exemple del Cotonet dels Tanques i de Trioza erytreae, vector del HLB', i a continuació Alberto Urbaneja García exposarà 'Control biològic per conservació en cítrics: Ús de Cobertes vegetals'. Les jornades seran clausurades per l'alcalde de Torrent, Jesús Ros Piles.
 

Aquesta nova edició inclou així mateix la possibilitat de realitzar un viatge professional a Granada, que es realitzarà de l'1 al 3 de març, la inscripció del qual està oberta a agricultors, socis i clients.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.32.116

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.