Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 07 de Febrer del 2019

24 restaurants participaran en el II Concurs de Rossejat

En el concurs, dirigit a professionals del món de la restauració, es competirà per a cuinar el millor rossejat i aconseguir la victòria, que inclou aconseguir un dels tres primers premis amb una dotació econòmica de 1.500 € per al primer premiat, 600 € per al segon i 300 € per al tercer

S'ha presentat l'II Concurs Nacional "Rossejat Torrentí". Per segon any consecutiu, l'Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, en col·laboració amb Menjar a València, el Restaurant Arrocería la Plaza i l'Ajuntament de Torrent, celebren aquesta competició, que tindrà lloc l'11 de febrer en els salons El Pino, i on participaran 24 restaurants.
 

L'alcalde Jesús Ros, acompanyat de la regidora de Turisme, Susi Ferrer, del president de l'Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, Diego Gallego, i la vicepresidenta de l'associació, Nieves Gallego; ha explicat que amb aquest concurs "traspassem davanteres i donem a conéixer les nostres tradicions i la nostra oferta culinària a la resta del món".
 

En el concurs, dirigit a professionals del món de la restauració, es competirà per a cuinar el millor rossejat i aconseguir la victòria, que inclou aconseguir un dels tres primers premis amb una dotació econòmica de 1.500 € per al primer premiat, 600 € per al segon i 300 € per al tercer. El Xef Amadeo (Gandia), guanyador de l'edició de l'any passat, serà l'encarregat d'entregar el premi al guanyador de 2019, que a més podrà realitzar un showcooking en nom del seu restaurant, cuinant un rossejat, en la pròxima edició de Gastrònoma, durant el mes de novembre en Fira València.
 

El president de l'Associació Gastronòmica de la Cassola de Sant Blai, Diego Gallego, ha posat l'accent que "un dels objectius d'aquest concurs és la defensa d'una recepta única i diferenciadora basada en el tradicionalisme culinari torrentí, i d'aquesta manera arribar a aconseguir la incorporació de la nostra recepta en l'oferta arrossera d'altres restaurants, tant a escala local com nacional".
 

A aquesta edició concorreran restaurants de Torrent com Els Avets i La Plaça, però també de la resta de la Comunitat Valenciana així com d'Andalusia, Navarra i Castella-la Manxa. El jurat està compost per experts cuiners i arrossers i en representació de Torrent estarà la presidenta de Tyrius, Mari Carmen Campos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.19.56.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.