Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Febrer del 2019

El PP denúncia la "suspensió" d'un procés de selecció

Des de l'empresa mixta, Aigües de l'Horta, aclareixen que simplement s'ha impugnat el procés per part de CCOO i UGT basant-se en el conveni col·lectiu estatal pel qual, prioritàriament, aquestes places s'han de seleccionar mitjançant un procés de promoció interna i mentre s'estudia la impugnació s'ha suspés el procés

El PP ha denunciat la suspensió d'un procés de selecció de personal administratiu en l'empresa mixta d'Aigües de l'Horta. Segons els populars, "68 persones se senten enganyades per l'empresa d'aigües de l'Ajuntament en un procés de selecció suspés".

 

La portaveu del PP, Amparo Folgado ha lamentat assabentar-se de la suspensió del procés de selecció promogut per l'empresa Aigües de l'Horta, -participada en un 51% per l'Ajuntament de Torrent i el president del qual és Jesús Ros-, per veïns de Torrent que han acudit al PP a expressar les seues queixes.
 

El passat 23 de gener, es va publicar la convocatòria per a cobrir una plaça de personal administratiu de gestió de clients a Torrent. Finalitzat el termini, el passat 31 de gener es va publicar el llistat provisional de persones admeses, que han sigut 57 persones i 11 excloses.
 

Un dia després, divendres passat es va emetre una nova nota informativa en la qual l'empresa informava que suspenia el procés de selecció i que "és degut a la impugnació del procés, basada en la necessitat de realitzar prioritàriament un procés de promoció interna per a cobrir la vacant". Per a la portaveu del PP, Amparo Folgado "el govern municipal de Jesús Ros ha jugat amb l'esperança de 68 persones que se senten enganyades davant la suspensió d'un dia per a un altre en aquest procés de selecció".
 

A més, la popular afirma que "des del PP exigim explicacions al Sr. Ros per aquesta decisió de suspendre el procés selectiu i un dia després de publicar que s'havien presentat quasi 70 persones". Des del PP es pregunten si "com és el motiu de la suspensió" i també es pregunten "per què en les bases no apareixen els noms del tribunal qualificador i per què la nota de suspensió del procés va sense signar per ningú i no s'indica qui ha impugnat el procés i la seua causa".
 

Per a la portaveu del PP "novament l'obscurantisme i la gestió cames ajudeu-me, és el dia a dia del govern municipal socialista, però hauran de donar moltes explicacions no solament a l'oposició, sinó també als veïns de Torrent que se senten enganyats". El PP que compta amb un membre en el consell d'administració, afirma que no ha sigut informat ni de la convocatòria d'aquest procés, ni tampoc de la suspensió d'aquest.

 

"No hi ha cap engany"
Fonts de l'empresa matisen que "no hi ha cap engany, simplement s'ha impugnat el procés per part dels RLT de CCOO i UGT basant-se en el conveni col·lectiu estatal pel qual, prioritàriament, aquestes places s'han de seleccionar mitjançant un procés de promoció interna. Mentre s'estudia aquesta impugnació, el procés ha sigut suspés. No obstant això, la vacant es cobrirà i es reactivarà o s'iniciarà al més prompte possible un nou procés selectiu". En aquest sentit, Jesús Ros, també ha eixit al pas de les acusacions populars afirmant que ell, "ni convoca ni desconvoca res"

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.33.107

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.