Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 06 de Febrer del 2019

La Puríssima guanya el premi de l'emprenedoria de la Comunitat Valenciana en la First Lego League

Han participat 22 equips i més de 190 joves de tota la Comunitat en diferents proves relacionades amb robòtica i aeronàutica. 

El Campus d'Alcoi de la Universitat Politècnica de València ha celebrat, per segon any consecutiu, una nova edició del Torneig Classificatori FIRST Lego League Comunitat Valenciana, en una jornada de marcat to lúdic i festiu, on han predominat els valors Lego. L'equip TAULego del Col·legi La Puríssima de Torrent, format tot per xiques de 4t d'ESO han aconseguit el premi a l'emprenedoria pel contingut i la posada en escena deel seu treball científic, en el qual proposaven consells per a facilitar la vida als astronautes durant la seua estada espacial. L'equip ha estat dirigit per Encarna Tronchoni, la seua professora de Tecnologia.



L'aprenentatge integrat de ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques -les anomenades STEM- així com una formació que potencia competències i habilitats del segle XXI com el treball en equip, la creativitat i la comunicació són clau perquè els joves es preparen per al seu futur. FIRST Lego League proporciona als joves totes aqueixes eines perquè progressen en l'àmbit formatiu i personal despertant la seua curiositat, motivació i ganes d'aprendre.



La Fundació Scientia, el Campus d'Alcoi de la UPV i el grup de Generació Espontània, GROMEP, han sigut els organitzadors d'aquest esdeveniment que ha reunit un total de 22 equips i a més de 190 participants, a més de 500 persones que han acompanyat als estudiants a aquest gran esdeveniment de ciència, tecnologia i diversió. Tots els participants han rebut una medalla en reconeixement a la seua participació i els equips 'Invictus' (pertanyent al Col·legi Puresa de María Cid de València) i LledoBots (de la Lledó International School de Castelló) viatjaran a Tenerife per a participar en la Gran Final.



Lego Education ROBOTIX, partner oficial de Lego Education, compta amb més de 12 anys d'experiència en la promoció i desenvolupament de solucions d'aprenentatge pràctic i continu en STEM, robòtica i programació durant totes les etapes educatives, així com en el foment de les habilitats i competències del segle XXI a través d'experiències educatives pensades per al progrés de cada alumne i a mesura de cada centre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.92.96.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.