Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Dimarts, 05 de Febrer del 2019
BÀSQUET

Les Sèniors perden enfront del Vila-Real

Duríssim partit contra l'equip líder de la categoria, una hora amb una jugadora que marca les diferències fregant els 2 metres, la qual cosa centrava tremends esforços defensius amb ajudes cap a aqueixa jugadora.
Fins al descans del partit, aconseguim tindre-les a 10 punts amb més lliurement que encerte. A partir del descans, l'equip rival aprofita l'altura de les seues jugadores i les nombroses ajudes defensives amb una impecable lectura de joc, aconseguint canastres fàcils malgrat els nostres esforços.

JÚNIOR
UBF TORRENT 56-64 LOGOS BASKET SEDAVI
Comencem el partit amb bon encert a canastra malgrat l'atac descontrolat i sense organització, i una defensa ferma però que permet segones i terceres oportunitats. Un parcial de 0-13 fa que es tornen a ficar en el partit gràcies a una defensa que ens fa perdre pilotes i a passades perdudes per part de les nostres. El nostre atac consisteix en individualitats sense encert a canastra i la nostra defensa a cedir el rebot defensiu, la qual cosa força la pròrroga. Uns impecables 5 minuts de Sedaví fa que es porten el partit.

CADET
CARVA UBF TORRENT 55-59 VILA-REAL C.B. A
Partit marcat per les baixes en el nostre equip que va necessitar el reforç a última hora per part del nostre infantil per a poder completar el contingent mínim de 8 i que no ens donaren el partit perdut d'inici. La trobada es presentava complicat, no solament per la nostra situació, sinó pel rival: un equip procedent d'autonòmica i una envergadura física de les xiques de Vila-real que el nostre equip no té, feia presagiar que anàvem a patir.

No obstant això, van tornar a sorprendre'ns i en les adversitats es fan grans. Un bon treball en defensa, encert en el tir exterior i en la línia de tirs lliures, malgrat els errors en algunes passades, va fer que el rival en cap moment se'n anara en el marcador i mantenint en alguna fase del partit la possibilitat fins i tot d'aconseguir el partit.

El factor que va marcar aquest partit va ser la defensa en zona que ens van marcar des del segon període, quan van veure que no anàvem a ser tan fàcils. Molt ràpides i ordenades quan replegaven, va fer que el nostre joc més directe xocara directament contra els seus murs.

En definitiva, dos equips regalant bon bàsquet i un resultat no tan desastrós per al que presagiàvem abans de començar la trobada, sobretot pel lliurament una vegada més de les nostres xiques. Esment especial a Aitana, jugadora de l'infantil, que va sumar a l'equip tant en anotació com en defensa.
Seguim una altra setmana més amb la vista posada en la infermeria, esperant que lesions i malalties respecten a la resta de l'equip.

INFANTIL
UBF TORRENT 69-29 ALDAIA C.B.
Bon partit de les nostres xiques en la 4a jornada de la segona fase, disputada aquest cap de setmana a casa. El partit començava amb alguns dubtes i imprecisions en les passades en atac, i amb alguna fallada de concentració en defensa. Malgrat això, acabem el primer període 8 a dalt. Les companyes que van eixir en el segon període van eixir a fer el treball de forma similar i fins al descans, amb un 29-14 en el marcador.

En la segona part, les nostres xiques van fer un treball superb, tant en atac com en defensa, corrent molt bé el contraatac amb passades, jugant inversions de pilota en estàtic i arriscant les línies de passada. En cap moment les nostres xiques van deixar de treballar sent constants al llarg dels 40 minuts. Com a aspecte a millorar, el tancament de rebot! Un bon resultat que ens convida a seguir en la línia de treball actual!! Aquest equip només vol créixer! 1,2,3 Torrent!!

ALEVÍ A
UBF TORRENT 67-48 C.B. CULLERA
Inici partit que generava molts dubtes amb un resultat de 6 a 4 a favor nostre.
Un gran segon quart fa que ens distanciem en el marcador, on malgrat el nostre joc erràtic i l'ambició més gran de les de Cullera anem augmentant diferències amb ràpids contraatacs. Moltíssimes coses per polir, si volem competir amb solvència contra els millors equips de la lliga.