Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Febrer del 2019
PRECAMPANYA ELECTORAL

Folgado obri un canal de whatsapps per a recollir els suggeriments dels torrentins

La portaveu i candidata a l'alcaldia pel Partit Popular afirma que ja ha rebut al voltant de 500 missatges mitjançant aquest sistema de missatgeria gratuïta durant la precampanya que mantindrà si guanya les eleccions aquest próxim mes de maig

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado ha obert un nou canal de comunicació amb els veïns de Torrent a través del seu propi whatsapp. A colp d'emoticones i missatges, està recollint les propostes dels veïns de Torrent per a incorporar-les al seu programa electoral.
 

"En dues setmanes he rebut un al·luvió de missatges de veïns de Torrent, amb propostes per al programa electoral, però també moltes queixes que davant la falta d'atenció del govern municipal, acudeixen a mi perquè intente donar-los una solució", afirma Folgado. Des del seu equip s'assenyala que la candidata popular s'ha comunicat ja amb 500 veïns de la ciutat, a través del 611.176.571.
 

Per això, la candidata del PP s'ha compromés al fet que "a partir de maig posaré en marxa el whatsapp de l'alcaldessa perquè els veïns puguen comunicar-se personalment amb mi, transmetre'm queixes i propostes per a la ciutat, tenint una resposta a cada problema, de la seua alcaldessa".
 

Amparo Folgado a més, ha posat en marxa un formulari a través de la seua nova pàgina web www.amparofolgado.com per a rebre propostes de campanya i continuarà les visites als barris i reunint-se amb els diferents col·lectius de la ciutat, per a presentar "el millor programa de canvi per a l'Ajuntament de Torrent dels pròxims quatre anys".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.128.205.109

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.