Dimecres, 08 de Juliol del 2020

Actualitzada Dimarts, 07 de Juliol del 2020 a les 18:20:27 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 04 de Febrer del 2019

Podem Torrent satisfet amb la nova llei de serveis socials aprovada en Les Corts

"Es tracta d'una Llei que beneficia netament als valencians i valencianes, accelera procediments administratius i estalvia recursos. No s'entén que el PP s'haja oposat a una mesura que millorarà la vida de tot el poble valencià", han dit des de Podem

La passada setmana es va aprovar en el ple de les Corts la Llei de Serveis Socials inclusius amb els vots a favor del PSPV-PSOE, Compromís i Podemos, mentre que Ciutadans es va abstenir i el PP va votar en contra i ha anunciat, a més, un recurs al Tribunal Constitucional.


La Llei aprovada és el resultat de més d'un any de treball durant el qual Podem ha incorporat esmenes que fomenten la transparència i aprofundeixen en la participació directa d'usuaris i professionals, d'acord amb la llei de salut, en l'àmbit dels centres i zones bàsiques.


"Es tracta d'una Llei que beneficia netament als valencians i valencianes, accelera procediments administratius i estalvia recursos. No s'entén que el PP s'haja oposat a una mesura que millorarà la vida de tot el poble valencià", han dit des de Podem.


En Podem han remarcat que ells continuen impulsant la Llei de Serveis Socials que obeeixen el mandat de la gent i deixant-se la pell pel poble valencià. No obstant això, critiquen que uns altres, com el PP i C's, només puguen dir que han vingut a la política per a guanyar diners i la resta els done igual.


El PP ja ha amenaçat de recórrer la Llei davant el Tribunal Constitucional, la qual cosa per a Podem suposa una absoluta irresponsabilitat, a més d'un acte èticament vergonyós. De consumar-se seria una Llei més recorreguda pel PP al Tribunal Constitucional, després del Decret llei darrere de la Sanitat Universal, la Llei contra la Pobresa Energètica o la Llei de la Funció Social de l'habitatge, per citar alguns exemples.


"El PP només recorre lleis quan beneficien a la gent corrent. Continua considerant la política com un negoci per als seus interessos i les de les elits", ha comentat Carmen Verdet secretaria general de Podem Torrent.

Comentari

Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.173.48.53

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat
Vaig oblidar la meua contrasenya

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.