Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Dilluns, 04 de Febrer del 2019
FUTBOL SALA

Els tres gols de Neus donen la victòria a l'Hispànic

Segon duel autonòmic de l'Hispanic en aquesta segona volta, en aquesta ocasió amb la victòria torrentina en terres alacantines, amb un altre espectacular partit de Neus que sense cap dubte és la jugadora més en forma de les valencianes

Segon duel autonòmic de l'Hispanic en aquesta segona volta, en aquesta ocasió amb la victòria torrentina en terres alacantines, amb un altre espectacular partit de Neus que sense cap dubte és la jugadora més en forma de les valencianes.

Trobada molt igualada i clàssic entre herculines i torrentines, duels amb molts gols i emoció fins a la botzina.
Des de l'inici el quadre de Torrent ha pres el domini en el joc, encara que de forma més tècnica que tàctica, tots dos conjunts han disposat d'ocasions per a avançar els seus colors però tant la local Gema com la visitant Aida han realitzat grans parades per a evitar que s'encenguera l'electrònic, fins que en el minut 11 a aparegut la rossa d'or Neus amb un altre gran xut marca de la casa i ha posat per davant a les negres 0-1, el joc no ha variat de cap dels dos conjunts però la diferència l'ha tornada a marcar de nou la xica d'or en el minut 16 amb un altre gran control per a definir de forma sensacional i posar el 0-2, les blanc-i-blaves han posat una marxa més i Susana escurça diferències de fort tret des de fora 1-2 en el minut 17 i començar a prendre més intensitat en el joc i arribar al descans sense que vaig variar el marcador.

La segona meitat ha començat com ha acabat la primera, amb l'equip d'Andrea més intens i incisiu que les torrentines, que han vist com en el minut 21 Paula posava les taules en l'electrònic 2-2, els millors moments de les blanc-i-blaves, que en el minut 23 han donat la volta en l'electrònic 3-2 gràcies al gol de Lucia, el domini alacantí era major que el de les d'Angel però segons més tard combinació entre Neus i Romina que ha definit de taló per a igualar de nou la trobada que ha tornat a entrar en una igualtat enorme entre tots dos blocs, però sobre en el parquet es trobava la jugadora que ha marcat la diferència en el partit i en el minut 25 de nou Neus ha tornat a aparéixer per d'un fort repetellau posar a les torrentines 3-4 i així marcar el seu tercer tant que al final ha donat els tres punts a les seues, les alacantines s'han bolcat per a tornar a recuperar el partit però les negres han sabut treballar en defensa i contraatacar, però pese al joc més gran blanc-i-blau en els 15 minuts restants el marcador no ha variat.

Com s'esperava la trobada ha sigut molt igualat i amb molts gols com es va poder veure en els partits anteriors, la pròxima jornada el CEF Hispanic rebrà la visita del Ripollet en la matinal del Diumenge 17 de Febrer en el Pavelló Municipal Anabel Medina.