Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 01 de Febrer del 2019
PRECAMPANYA

Amparo Folgado presenta el seu programa de cara a les eleccions locals

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent s'ha reunit amb veïns de la ciutat perquè la candidata popular explique els eixos del seu programa electoral i els veïns aporten les seues idees per a millorar Torrent

La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado s'ha reunit amb veïns de la ciutat en una cèntrica cafeteria del centre històric. Convocats a través de les xarxes socials, la trobada ha servit perquè la candidata popular explique els eixos del seu programa electoral i els veïns aporten les seues idees per a millorar Torrent.

Folgado, que ha criticat la gestió de Ros en l'alcaldia, ha recordat que "no ha fet res en tota la legislatura, ha fet retallades en totes les partides socials per a obtindre un superàvit a costa del benestar dels veïns i que ara, atropelladament i sense planificació destina a obres faraòniques que ens anuncia cada dia a través dels mitjans". A més, ha assenyalat que "quina necessitat havia de construir un pavelló d'esports en el Toll l'Alberca, quan l'Ajuntament compta amb un solar enorme al costat de la Ciutat de l'Esport".
 

A més, ha criticat la gestió cultural de Ros i ha anunciat que "el primer que faré com a alcaldessa serà retornar al Auditori el seu nom original, eliminar les subvencions a Escola Valenciana i traure a Torrent de la Xarxa de municipis Ramón Llull per la llengua i la cultura catalanes, alguna cosa que ens indigna com a valencians".
 

Baixada d'Impostos: Menys IBI i volta de la subvenció RECICLA

La candidata dels populars s'ha compromés a abaixar els impostos i concretament ha anunciat que baixarà l'IBI i que tornarà a crear la subvenció RECICLA en el rebut de l'aigua. Per a Amparo Folgado "la baixada d'impostos està en l'ADN del Partit Popular" i a la ja anunciada per la candidata a la Generalitat, Isabel Bonig de l'eliminació de l'impost de successions i donacions, Folgado ha anunciat que "baixarem el coeficient de la contribució i tornarà la subvenció RECICLA en el rebut de l'aigua, alguna cosa que mai havia d'haver eliminat Ros".
 

Més Policia Local, Policia de Barri i més neteja

Amparo Folgado també s'ha compromés amb els veïns a "obrir un procés d'oposicions perquè Torrent tinga els agents de Policia Local que necessita per a més de 80.000 habitants". Ha recordat que sent ella alcaldessa van entrar 34 nous agents de policia i que en quatre anys, Torrent ha perdut un 20% de la seua plantilla. A més, ha mostrat el seu compromís amb incrementar la seguretat ciutadana amb la Policia de Barri i millorar la neteja de Torrent, alguna cosa que preocupa molt als torrentins, segons afirma la candidata popular.
 

Ampliació del Consultori del Vedat i nou centre de salut en Parc Central

La sanitat és un altre tema que preocupa els veïns, tal com ha afirmat Amparo Folgado. "La falta de planificació de la conselleria i la falta d'interés del govern municipal han portat la sanitat al col·lapse a Torrent", afirma. Recordant la carta que han enviat als veïns del Vedat i per la qual traslladaven als usuaris al centre de salut de Pintor Ribera, per a després revocar-lo.

 

Folgado s'ha compromés a instar a la Generalitat Valenciana i a posar els mitjans que siguen necessaris perquè s'amplie el Centre Auxiliar del Vedat i perquè s'agilite la construcció del nou Centre de Salut en Parc Central.
 

La candidata popular va desgranar altres punts importants del seu programa com seran l'ampliació de places d'aparcament, l'increment del Xec Bebé, l'aposta per l'ocupació, el benestar social i l'ampliació de zones d'estudi. Temes que anirà concretant al llarg de les pròximes setmanes en altres trobades ciutadanes i amb col·lectius socials de la ciutat.
 

Amparo Folgado també va presentar la seua nova pàgina web www.amparofolgado.com que compta amb un formulari perquè els veïns puguen continuar aportant idees i un whatsapp per a poder parlar diàriament amb els veïns que vulguen transmetre-li les seues inquietuds i propostes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.224.197

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.