Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 01 de Febrer del 2019

Ciudadanos denúncia al Síndic de Greuges a Ros

Ciudadanos va sol·licitar per registre d'entrada el passat 21 de desembre la convocatòria de la taula de la comissió tècnica de Nous Espais. Una taula on s'investiga l'etapa del Partit Socialista i del període del PP

Ciudadanos va sol·licitar per registre d'entrada el passat 21 de desembre la convocatòria de la taula de la comissió tècnica de Nous Espais. Una taula on s'investiga totes les posibles irregularitats que es van registrar en l'etapa del Partit Socialista i del període del PP.
 

Prèviament es va registrar la petició de convocatòria en les instal·lacions de Nous Espais el 7 de novembre i encara que van assegurar que ho registrarien a l'Ajuntament no va ser així. La sorpresa va sorgir en buscar el registre de Nous Espais i veure que no hi havia cap expedient a l'Ajuntament. La formació taronja va tornar a registrar a l'Ajuntament per a seguir el seu curs legal, "això no ha fet més que alentir la petició de convocatòria de la taula d'investigació".



Cs com ja va anunciar davant els mitjans de sol·licitar la presència de Català i Santiago Martí en la convocatòria el sorprén la inacció de Jesús Ros a convocar, segons el seu portaveu Enrique Campos, li recorda que "no és comprensible que el mateix Jesús Ros realitzara unes declaracions el en juny del 2016 en els mitjans de comunicació anunciant a bombo i a platet que demanaria la compareixença de Català i ara sembla retractar-se"
 

Cs está sol·licitant la convocatòria i si així no fóra almenys una contestació de Jesús Ros amb els motius pels quals no la convoca, la formació taronja ja té preparada la documentació a debatre en la comissió tècnica, així com la de diferents partits que desitgen debatre, traure conclusions i votar en ple per a finalitzar la taula. Segons el seu portaveu Enrique Campos "Jesús Ros ens ve acostumant a obrir taules en fals, sense determinar conclusions"

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.136.154.103

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.