Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 31 de Gener del 2019
URBANISME

El Sant Gregori renovarà els seus vestuaris i la lampisteria dels banys

A més, es repararà la part superior de la graderia i es col·locaran xarxes en els fons per a evitar l'eixida de pilotes

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal Nous Espais, escometrà pròximament actuacions de rehabilitació i millora en les instal·lacions del camp de futbol Sant Gregori. Les actuacions, incloses en la llista d'Inversions Financerament Sostenibles (IFS) i amb una inversió d'uns 30.000 €, es duran a terme principalment en els vestuaris i en una de les graderies. Les IFS són una llista d'actuacions que es duran a terme a Torrent amb els fons disponibles gràcies al superàvit de 4,6 milions d'euros amb els quals es va tancar l'exercici de de 2017.
 

D'una banda, s'ampliarà la instal·lació de lampisteria en banys i vestuaris, ampliant la xarxa aigua freda perquè arribe fins a l'aixeta de cada dutxa, mesclant-se en la nova aixeta, amb polsador. També es repararà la part superior de la graderia del camp principal amb morter reparador especial. D'altra banda, també es col·locaran xarxes de protecció en els fons, per a evitar l'eixida de les pilotes del camp de futbol.
 

"Gràcies a l'estalvi i a la bona gestió estan sent possibles actuacions de millora i rehabilitació en infraestructures esportives de la ciutat que té un impacte directe en la qualitat del servei que reben les veïnes i veïns de Torrent", ha assenyalat la regidora de Joventut i Esports, Nadia Marín.
 

Millores en instal·lacions esportives
D'altra banda, pròximament començarà la renovació de la gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central i la instal·lació d'un nou d'última generació. L'actuació abasta els dos camps de futbol 11, en total, uns 16.000 metres quadrats.
 

La gespa actual presenta una superfície amb deficiències per a la pràctica de l'activitat esportiva amb normalitat. També s'han detectat deficiències quant a l'evacuació de l'aigua, per la qual cosa, prèviament, es durà a terme la neteja i l'adequació de la xarxa de desguàs.
 

Gràcies al superàvit de l'exercici de 2017 es podran dur a terme altres actuacions de renovació dels equipaments esportius de la ciutat i també la creació de nous espais i infraestructures. L'estalvi invertit permetrà, a més, escometre treballs de manteniment i reparacions tant en el pavelló El Vedat com en el poliesportiu Anabel Medina, així com en el complex La Cotxera. També es crearà una pista de workout en Parc Central i Fra Antonio Panes. La llista de IFS inclou també el tercer pavelló de la ciutat, que està previst que se situe en una parcel·la del Toll i l'Alberca
Neteja Ressalta les paraules desconegudes

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.105.124

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.