Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de Gener del 2019
PRECAMPANYA

Carmen Verdet presenta la seua candidatura a l'alcaldia per Podem Torrent

La Secretària General de Podem Torrent ho fa encapçalant la llista "Amb Carmen Verdet per Torrent" format per cinc dones i sis homes

L'actual Secretària General del partit ressalta que compta amb el millor equip per a presentar-se a les eleccions municipals, portem quatre anys preparant-nos per a això, Justo Miquel, Pepa Pérez del Bou, José Peláez, Pilar Hernández, Jesús Manzanares, Toñi Vargas, Aurelio Gómez, Minerva Andreu, Enric Cardesin, Catalina Morro i Juan Calvo.

 

Carmen Verdet confia plenament que aconseguirà el suport d'els/les inscrites de Podemos i anima a la participació en les primàries que començaran el pròxim dia 1 de Febrer i finalitzen el 5 del mateix mes. Però també els anima a participar en l'elaboració del programa participatiu que es durà a terme, així com les visites
que organitzaran als diferents barris de Torrent per a conéixer de primera mà les
necessitats de la ciutadania.

 

Carmen Verdet té la ferma voluntat d'arribar a l'Ajuntament de Torrent i canviar el model de ciutat obsolet heretat del PP i de continuisme del Sr. Ros. Afirma "Torrent necessita canvis urgents, canvis que s'adapten a les necessitats dels seus veïns/as, necessitem una ciutat que cuide als seus habitants, una ciutat neta, verd, segura. Una ciutat que aposte pel comerç de proximitat que són l'ànima i els ulls dels nostres carrers, que desenvolupe serveis i equipaments per a la conciliació de les famílies, un parc d'habitatges municipals accessible per als joves, una ciutat respectuosa amb els seus animals, però també una ciutat participativa, per a això desenvoluparia les Juntes de Districte per a acostar l'Ajuntament als barris i augmentar la participació de les seues gents.

 

Finalment, Carmen Verdet sosté que, "malgrat totes dificultats que comporta liderar un projecte polític sol comptant amb el suport de la gent, ja que Podem no es finança dels bancs, s'assega "preparada per a portar a terme el canvi que necessita Torrent".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.146.35.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.