Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 10:36:32 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 30 de Gener del 2019
PRECAMPANYA ELECTORAL

Jesús Ros es reuneix amb la societat civil per a sumar propostes al programa electoral

Al llarg d'aquestes dues últimes setmanes, el candidat a l'alcaldia de Torrent, Jesús Ros, ha mantingut diferents reunions amb la finalitat de recollir les opinions i propostes dels representants d'associacions i col·lectius representants de la societat civil de la nostra ciutat

Al llarg d'aquestes dues últimes setmanes, el candidat a l'alcaldia de Torrent, Jesús Ros, ha mantingut diferents reunions amb la finalitat de recollir les opinions i propostes dels representants d'associacions i col·lectius representants de la societat civil de la nostra ciutat.
 

El dia 15 de gener es va realitzar el primer de les trobades amb els representants de les entitats festives i culturals. El 17 va ser el torn de parlar d'Educació amb directors i representants de les AMPAS. El 22 la trobada va ser sobre Benestar Social, amb la presència de les associacions i ONG's. El 23 del sector econòmic, representat per comerciants i empresaris.

 

El dia 24 va tindre lloc la reunió amb els responsables de clubs esportius, i en la vesprada d'ahir 28 de gener es va realitzar l'últim de les trobades que va parlar de la participació ciutadana, amb la presència d'associacions veïnals, mediambientals i els col·lectius defensors de la igualtat.
 

Després d'aquestes trobades, el candidat a l'alcaldia, Jesús Ros, es va comprometre, a recollir les propostes realitzades per a configurar el programa electoral amb el qual els socialistes es presentaran a les eleccions municipals. "Volem una ciutat que siga per a tots i totes, per això les vostres aportacions són tan importants a l'hora de presentar un projecte sòlid, responsable, progressista per a la nostra ciutat."
 

El pròxim dia 31 acabarà aquesta primera presa de contacte amb un acte informatiu que tindrà lloc a la Casa de la Cultura, per a fer un balanç de les propostes recollides en les diferents trobades.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.112.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.