Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimarts, 29 de Gener del 2019
BÀSQUET

Les sèniors de l'UBF guanyen al Picanya per 54-62

Difícil partit no tant pel rival, sinó per les nombroses baixes, fent que anem amb 6 sèniors i 2 júnior.
Bon inici amb un 12-2 què fa que agafem confiança. Arribant als 18 punts de diferència el minut 5 del segon quart

Les sèniors de l'UBF guanyen al Picanya per 54-62Difícil partit no tant pel rival, sinó per les nombroses baixes, fent que anem amb 6 sèniors i 2 júnior. Bon inici amb un 12-2 què fa que agafem confiança. Arribant als 18 punts de diferència el minut 5 del segon quart.

A partir d'ací puja la intensitat defensiva de Picanya que unit el cansament fa que tinguem majors dificultats, no tant en atac sinó en defensa per a parar a les seues jugadores claus.
Encara així la diferència es manté entre 10 i 16 punts, on mancant 2 minuts que es posa a 5 punts de diferència, la calma i experiència fa que traguem un partit que es presentava amb molta incertesa.

JÚNIOR
EL PICAR C 39-74 UBF TORRENT
Partit en una pista difícil però les jugadores han sabut tindre paciència i, des d'una bona defensa, eixir al contraatac fent mal. Respecte al joc en estàtic han hagut molt penetracions que acabaven en canastra, encara que ens ha costat veure la passada extra per a un tir més còmode. En el tercer quart El Pilar ha reaccionat i hem empatat a 15, però ja en la recta final del partit ens hem tornat a concentrar en defensa aconseguint un parcial de l'últim quart 5-22.

CADET
CB CASTELLÓ A 50-45 CARVA UBF TORRENT
Primera eixida a terres castellonenques, amb dues baixes en l'equip, i després del vist en la pista, el millor que ens ha pogut passar és la diferència del marcador. En el primer període vam veure una lluita igualada, però després del segon i sorpresa dels quals estàvem allí, van deixar mostra del que no hauria de passar: col·lecció de males passades, errors en els serveis de fons, falta d'intensitat en els rebots, fallades en les entrades i tirs sota canastra... I el pitjor, els 28 tirs lliures fallats, del que caldrà prendre alguna mesura, ja que en partits com aquests et donen la victòria. Malgrat això, hem arribat a estar per a dalt en la recta final de la trobada, però els desencerts en les últimes accions han decantat el partit a favor del rival. Per aquest motiu pensem que en la volta podrem arreglar això de hui.

La nota més negativa la vam tindre en l'últim llance del joc, on s'ha lesionat Ainhoa, nostra faedora dels taulers.
Ens emportem molts deures per a fer aquesta setmana, ja que entrem en jornades on anirem en quadre amb dues baixes d'almenys d'un mes: Ana C. i Ainhoa, de les quals l'important no és que es recuperen prompte, sinó bé. Així que la pròxima jornada esperem que juguen com ens tenen acostumats, ja segur que tindran moltes ganes de dedicar-li el partit a les seues companyes lesionades.

INFANTIL
CB XIVA 31-36 UBF TORRENT
Difícil pista en la qual han jugat nostres infantils en el matí del diumenge a Xiva. El partit es va mantindre igualat des de l'inici. Les nostres xiques van tindre una bona actitud defensiva, però van cometre massa precipitacions en atac. A mesura que s'acostava el final del partit, l'equip creixia. D'aqueixa manera, arribem a superar la barrera dels 10 punts a favor en la segona part, encara que un bon ultime període del rival ens va ficar l'esglai en el cos. Al final una gran victòria que ens obliga a continuar treballant i a no despistar-nos! 1,2,3... Torrent!

ALEVÍ A
FUNDACIÓ LUCENTUN 70-43 UBF TORRENT
Primera eixida a Alacant, primer "madrugón", primera derrota de la temporada.
Amb resultat de 21-8 en contra, en els dos primers quarts, molta falta de responsabilitat defensiva individual que al costat del poc encert fa que el partit se'ns pose costa amunt. Tercer i quart on aconseguim posar-nos a 5 punts fa que tornem a pensar que ens podem ficar en el partit. Cinquena habitació desastrosa amb un 22 -10 a favor seu dóna pràcticament per tancat el partit, sent el sisé i última habitació per a rotacions i que totes les jugadores juguen.

ALEVÍ Aj.
SPP 43 - 3 UBF TORRENT
Últim partit de la primera fase on les nostres alevines han demostrat les seues ganes de competir i continuar aprenent. Un bon treball d'intensitat defensiva va propiciar l'eixida ràpida de la pilota amb passades i les finalitzacions a canastra. Malgrat la diferència de físic amb els jugadors de Sant Pere Pascual, les nostres mai han abaixat els braços.