Dimarts, 29 de Gener del 2019
FUTBOL SALA

L'Hispanic perd el derbi autonòmic enfront del Bisontes de Castelló

Un altre duel entre valencianes i castellonenques en la 2a Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala pertanyent,

La trobada va ser com s'esperava, tot un clàssic entre torrentines i les de la plana una trobada igualada i competitiva però molt travat i poc vistós, encara que el millor l'emoció de l'incert de l'electrònic, les castellonenques van portar el pes en el joc mentre les de Torrent intentaven jugar en contres i transicions ràpides, però amb bastants imprecisions a l'hora d'executar l'última passada, les orelludes executaven una forta pressió que incomodava a les valencianes obligant-les a cometre continus errors, les blanc-i-blaves millor assentades sobre el 40x20 en la primera van tindre diverses ocasions als peus de Yana la millor de la trobada, Anna, mentre que les torrentines també van disposar algunes obligant a Cristina a fer meritòries parades, sense que es moguera el marcador en els primers 20 minuts.

La segona meitat va ser més del mateix, les de la plana seguien amb el domini i la forta pressió i les torrentines per contra no deixaven de cometre errors encara que les d'Angel també han disposat de nombroses ocasions, tant Aida com Cristina han sigut del millor de la trobada, el partit estava en una dinàmica en la qual l'equip que cometera més errors el pagaria car, en el minut 33 Romi veu la segona groga i és expulsada deixant al seu equip en inferioritat però les torrentines defensen la inferioritat amb valentia i coratge, en el minut 36 les valencianes ixen de cinc i un error provoca que les visitants facen el 0-1 obra de Rocio, les torratines juguen de cinc i tenen els seus millors minuts de joc i ocasions que tant Cristina com el seu defensa eviten com poden l'empat local, arribant al final de la trobada amb la victòria de les castellonenques.

Victòria que es pot considerar justa de les bisontes en un partit igualat i molt travat on ha vençut el que millor s'ha adaptat a la transició de la trobada. La pròxima jornada les torrentines es desplacen a terres alacantines per a enfrontar-se a Sant Vicent Hèrcules en un altre derbi autonòmic.