Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 26 de Gener del 2019

S’ultimen els treballs de demolició en Camí Reial i el carrer València

Avancen les obres de reurbanització de Camí Reial i l’encreuament del carrer València amb Músic Marià Puig Yago amb normalitat i segons els terminis previstos

 

Després de dos mesos en marxa, les actuacions de reurbanització de Camí Reial i de l’encreuament del carrer València i Músic Marià Puig Yago avancen segons els terminis previstos i estan a punt de concloure els treballs de sanejament, que consisteixen, principalment, en la instal·lació dels nous col·lectors. Tant en els treballs de l’obra de “Millora de l’entorn urbà del carrer Camí Reial” com en el projecte de “Millora de l’encreuament del carrer València amb la carretera Mas del Jutge”, incloses en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI) i cofinançades al 50% amb fons del Programa Operatiu Plurirregional POPE FEDER, estan a punt de concloure les tasques de demolició en la calçada per a la instal·lació dels nous col·lectors pluvials i d’aigües fecals. Les noves instal·lacions impliquen també la renovació de les escomeses domiciliàries.

 

Després de la renovació dels col·lectors, el següent pas en estes actuacions serà el treball sobre la calçada i les voreres, que seran ampliades, proporcionant als vianants espais més segurs i accessibles. En tots dos casos, “els treballs suposaran una renovació total i una transformació dels carrers amb voreres amples, noves senyalitzacions, arbratge, un nou col·lector d’aigua de pluja noves places d’aparcament en dos de les principals artèries de circulació de vehicles de la ciutat”, ha destacat la regidora d’Urbanisme, Inma Amat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.80.131.164

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.