Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 15 de Gener del 2019
FALLES

La falla La Plaça organitza una jornada dedicada al Rossejat

El cuiner Manolo Carratalà va oferir en directe una classe magistral amb les claus per elaborar aquest plat tan típic de la gastronomia torrentina

El Rossejat de Torrent, el plat més representatiu de la gastronomia local, va rebre dissabte passat l'homenatge de les veïnes i veïns, en una jornada organitzada per la falla La Plaça. De la mà del cuiner Manolo Carratalá es va oferir en directe les pautes i les claus per a l'elaboració del rossejat, alhora que es va projectar un vídeo. El Dia del Rossejat va estar amenitzat per Antenita de Xiquet Ràdio i el ritme i la música de Kangoo Fitness.
 

La festa per a homenatjar el plat estrela de la cuina local, va comptar amb la presència, a més dels fallers de la mateixa comissió organitzadora, de l'alcalde Jesús Ros i del regidor de Falles, José Antonio Castillejo, i de les falleres majors de Torrent, Carmen Raga i Leyre Gallego, amb les seues corts d'honor. També va haver-hi oportunitat de tastar els diferents arrossos amb els quals algunes persones van participar en la degustació.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.12.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.