FALLES
La falla La Plaça organitza una jornada dedicada al Rossejat
El cuiner Manolo Carratalà va oferir en directe una classe magistral amb les claus per elaborar aquest plat tan típic de la gastronomia torrentina
El Rossejat de Torrent, el plat més representatiu de la gastronomia local, va rebre dissabte passat l'homenatge de les veïnes i veïns, en una jornada organitzada per la falla La Plaça. De la mà del cuiner Manolo Carratalá es va oferir en directe les pautes i les claus per a l'elaboració del rossejat, alhora que es va projectar un vídeo. El Dia del Rossejat va estar amenitzat per Antenita de Xiquet Ràdio i el ritme i la música de Kangoo Fitness.
La festa per a homenatjar el plat estrela de la cuina local, va comptar amb la presència, a més dels fallers de la mateixa comissió organitzadora, de l'alcalde Jesús Ros i del regidor de Falles, José Antonio Castillejo, i de les falleres majors de Torrent, Carmen Raga i Leyre Gallego, amb les seues corts d'honor. També va haver-hi oportunitat de tastar els diferents arrossos amb els quals algunes persones van participar en la degustació.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
3.128.226.128