Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 15 de Gener del 2019
PRESSUPOST 2019

El PP demana una baixada d'impostos en les seues esmenes al pressupost de 2019

El principal partit de l'oposició demana juntament amb una baixada de la contribució que se subvencione el rebut de l'aigua i s'incremente la neteja i la seguretat. A més des del PP afirmen que l'informe econòmic financer del pressupost, demostra que la contribució no baixarà un 3% en 2019 com va afirmar el govern socialista

El PP de Torrent ha presentat 31 esmenes al pressupost de l'Ajuntament de Torrent per a 2019. La portaveu dels populars, Amparo Folgado ha afirmat que amb aquestes esmenes, "volem corregir un mal pressupost que només beneficia al PSOE i no als veïns de Torrent, que tornen a ser els grans oblidats pel govern de Ros".
 

Folgado explica que "des del PP apostem per un pressupost en el qual es torne a subvencionar el rebut de l'aigua, baixe la contribució, millore la neteja i la seguretat, així com les ajudes a les persones més desfavorides de la nostra ciutat".
 

A més, la portaveu popular afirma que "ja vam dir que el PSOE mentia i en l'informe econòmic del pressupost, els tècnics municipals expliquen que no baixarà la contribució un 3% lineal com va afirmar l'equip de govern socialista". Una mentida que segons Folgado "des del PP corregim amb la nostra esmena, ja que encara hi ha temps per a poder modificar l'ordenança de l'IBI i baixar la contribució en 2019".
 

Els populars incrementen les partides pressupostàries destinades a beques, a seguretat ciutadana, a neteja de Torrent, al xec bebé, a les dones soles amb fills a càrrec seu i ajudes per a les persones que pateixen violència de gènere.

 

Des del Partit Popular, també s'ha incrementat partides pressupostàries per a la creació d'un Torrent Bus nocturn els caps de setmana i es puga executar el vial que ha d'unir els barris de Parc Central amb la Marxadella i el Camí de la Dolenta Pujà en el Vedat.
 

Les esmenes del PP, per contra, redueixen partides opaques com són aquelles destinades a "altres despeses" i aquelles que van deixar romanent de crèdit en l'anterior exercici, per no haver-se utilitzat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.209.56.116

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.