Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 15 de Gener del 2019
POLÍTICA

Podemos denuncia que la reurbanització del carrer del Pi ha deixat inaccessibles els baixos

La seu del partit polític, està ubicada en aquest carrer i ha estat afectada per les obres, des de Podemos han anunciat que es reuniran en els veïns afectats per presentar una queixa al consistori

"L'Ajuntament va inaugurar aquest diumenge el carrer Verge de l'Olivar coneguda per carrer del Pi i la seua remodelació sense solucionar els problemes que ha ocasionat als veïns i que hauran de pagar de la seua butxaca". Podemos Torrent es reunirà amb els veïns del carrer Verge de l'Olivar per a abordar conjuntament la reclamació a l'Ajuntament de Torrent.
 

Podemos Torrent lamenta que la reurbanització del carrer Verge de l'Olivar de Torrent que havia de millorar la qualitat de vida dels veïns, fins al moment només està ocasionant molèsties i conseqüències que repercutirà en les butxaques d'aquests.
 

L'obra que l'Ajuntament dóna per finalitzada i que inauguraren aquest diumenge ha tingut un retard de dos mesos amb les molèsties que han ocasionat per a les persones que allí viuen i treballen. En rebaixar la cota de la vorera, ha provocat que les rampes dels garatges sobrepasse la línia de façana i la rampa d'accés als locals ara tinga una vorada i siga inaccessible per a les persones amb mobilitat reduïda.

 

La mateixa seu de Podemos Torrent es troba afectada per aquestes obres sense tindre de moment resposta de l'Ajuntament a la solució dels problemes i posteriors obres que han de dur a terme les persones residents i dels comerços per fer accessibles els habitatges, locals i garatges.

Carmen Verdet comenta "hem de canviar la forma de fer les coses, aquesta forma de fer política de "tot per als veïns però sense els veïns" ha de canviar, es perd l'oportunitat que les persones participen en aquelles coses que l'afecten el dia a dia en la seua vida quotidiana. Cada vegada que s'emprén un projecte urbanístic o de transport s'ha de comptar amb un procés de participació del veïnatge, això és el que no ha ocorregut amb la remodelació del carrer Verge de l'Olivar.

 

"Cada dia constatem que el model de Jesús Ros i del PSPV de Torrent està esgotat i obsolet que es necessita un nou model que compte amb la gent i solucione els problemes del dia a dia. Això és el que Podem Torrent ofereix i volem seduir a la ciutadania de Torrent perquè deposite la seua confiança en les pròximes eleccions municipals".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.140.108

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.