Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 11 de Gener del 2019

La Plaça celebra el dia del Rossejat

L'exposició Playmobil s'acomiada aquest cap de setmana amb un nou mercat ambulant de col·leccionisme el dia del Rossejat, gastronomia i tradició a Torrent


El cap de setmana a Torrent compta amb un programa d'activitats molt variat i que donarà inici el dissabte amb el Dia del Rossejat. La falla La Plaça ha preparat aquest esdeveniment que homenatja a un dels productes gastronòmics més representatius de Torrent i a les tradicions locals. La jornada consistirà en una demostració de cuina i de balls típics. A més, el Dia del Rossejat estarà animat per Antenita, així com el grup de ball Kangoo Fitness. De la mà del cuiner Manolo Carratalá s'elaborarà un rossejat en directe i també es projectarà un vídeo explicatiu sobre l'elaboració d'aquest plat. La comissió convida a totes les associacions de Torrent, del tipus que siguen, i al públic en general a sumar-se a aquesta jornada de reivindicació del patrimoni lúdic, festiu i cultural de Torrent.

EXPOSICIÓ PLAYMOBIL
L'exposició Playmobil, que ha sigut tot un èxit quant a nombre de visites, tanca les seues portes aquest cap de setmana, però el fa per tot el gran i celebrarà un mercat ambulant de col·leccionisme. Els amants dels diorames podran gaudir per partida doble perquè, a més de visitar l'exposició situada en l'Antic Mercat, podran adquirir i portar-se a casa diferents peces de col·leccionisme. A més, durant l'últim dia d'exposició es realitzarà el sorteig del concurs del playmobil amagat. L'horari és: dissabte de 9 a 14 h i de 17 a 20 h; i diumenge de 10 a 13 h.

 

CELEBRACIONS SANT ANTONI
El dissabte a les 19.30 h, la parròquia de MontSió acull la missa en honor a Sant Antoni; una celebració que és el punt de partida de les festes en honor al sant i que el dimecres a la nit continuen amb la tradicional foguera.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.4.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.