Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 11 de Gener del 2019

L'Associació d'Empresaris de Torrent visita les instal·lacions d'Aigües de l'Horta

Les noves instal·lacions d'Aigües de l'Horta a Torrent han acollit la visita de l'Associació d'Empresaris de la localitat per a conéixer de primera mà aquestes oficines i la labor que la companyia està desenvolupant en el municipi

Les noves instal·lacions d'Aigües de l'Horta a Torrent han acollit la visita de l'Associació d'Empresaris de la localitat per a conéixer de primera mà aquestes oficines i la labor que la companyia està desenvolupant en el municipi. Salvador Santamaría, gerent d'Aigües de l'Horta, ha destacat durant aquesta trobada alguna de les dades presentades en l'últim Informe de Desenvolupament Sostenible de la companyia.

 

Així mateix, ha exposat que "Aigües de l'Horta està treballant per a incorporar millores en el servei que repercutisquen directament en el ciutadà. Així s'ha llançat una nova pàgina web i oficina virtual. També comptem amb un projecte d'implantació de comptadors amb tele lectura que permeten oferir major informació a l'usuari sobre el seu consum d'aigua través de la configuració d'alarmes per consum continuat i excés de consum".
 

Així mateix, s'ha aprofitat per a fer valdre el compromís mediambiental de l'empresa a través d'accions com el pla de control d'abocaments industrials. Finalment s'han destacat els projectes que Aigües de l'Horta posarà en marxa enguany, associats a inversions per a millorar les infraestructures del cicle integral de l'aigua en la localitat.

 

"Tant Aigües de l'Horta com l'Associació d'Empresaris considerem imprescindible mantenir aquestes aliances, establint una comunicació pròxima i directa entre tots els agents que formem part d'aquesta ciutat a fi de continuar millorant i aportant valor a la localitat de Torrent", ha conclòs Santamaría.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.93.207

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.