Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 11 de Gener del 2019
MEDI AMBIENT

Medi Ambient millorarà la massa forestal del Vedat per a reduir el risc d'incendis

L'Ajuntament ha rebut una ajuda de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de 29.400 euros per a actuacions de gestió forestal sostenible

L'Ajuntament ha rebut una ajuda de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural de 29.400 euros per a actuacions de gestió forestal sostenible per al bosc del Vedat. En els pròxims mesos es duran a terme actuacions en el bosc proposades en el seu Pla Tècnic de Gestió Forestal. Unes accions, que se sumen a les que es realitzen des de 2017 al llarg de l'any gràcies al contracte de manteniment forestal, i que estan encaminades a millorar l'estabilitat i persistència de les masses, reduir el risc d'incendi i incrementar el seu valor ecosistémico d'acord a les funcions ambientals i socials de la muntanya.

 

El projecte busca adequar la gestió per a conduir la pineda actual cap a formacions de major valor ecològic i complexitat estructural. L'objectiu preferent "és la millora de l'estructura de la massa forestal del Vedat, associat a l'ús social i la prevenció d'incendis forestals", ha explicat la regidora de Medi Ambient, Inma Amat.
 

S'executaran treballs de millora com són els clars, podes i/o tales i desbrossaments, que adequar la gestió per a conduir la pineda actual cap a formacions de major valor ecològic i complexitat estructural. També es realitzaran plantacions sota coberta, amb espècies a utilitzar com les presents en l'actualitat a escala de matoll i arbòries. I finalment es durà a terme actuacions en la sendera homologada del Vedat, en el qual es renovaran els panells informatius i senyalització.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.140.198.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.